Neptune Bloom is tijdelijke resident in Het Depot

nb

Neptune Bloom: psychedelische rockband brengt vervreemdende sferen naar Het Depot.

Neptune Bloom, een opkomende psychedelische en experimentele shoe gaze rockband, heeft zijn intrek genomen in Het Depot voor een tijdelijke residentie. De band werktte aan nieuwe nummers en een PA-repetitie houden, terwijl ze hun unieke geluid verfijnen.

Gevormd rond de creatieve visies van Lili en Rueben, die elkaar online ontmoetten tijdens de coronaperiode, heeft Neptune Bloom een uniek schrijfproces ontwikkeld dat heen-en-weer-gestuurd is, resulterend in een reeks nummers die hun eerste single 'Daydreamer' voortbrachten. Met de toevoeging van drummer Kai en bassist Wouter aan het ensemble, heeft de band een solide formatie gevonden die hun dromerige, experimentele rocksound versterkt.

Neptune Bloom's muziek weerspiegelt een diepgaande individualiteit van elk bandlid, met een focus op experiment, persoonlijkheid en emotie, wat resulteert in een unieke atmosfeer die luisteraars meeneemt op een reis door vervreemdende sferen. Voor liefhebbers van King Krule, Pink Floyd en Beach House is Neptune Bloom een ​​band om in de gaten te houden.

Voor meer informatie over Neptune Bloom en hun verblijf in Het Depot? Bekijk het in de video hieronder.