Vrijwilligers

Goldlink Fullres Diederik Craps 9

Het Depot zoekt energieke vrijwilligers met een hoofd vol muziek!

Altijd al willen deel uitmaken van de werking van een concertzaal, voor én achter de schermen? Dan is Het Depot de plek die je zoekt! Elke dag spelen onze vrijwilligers een cruciale rol tijdens de concerten in Het Depot. In ruil voor je inzet kan je gratis concerten bijwonen en krijg je een heleboel extra's! Heb je nog wat vrije tijd die je graag wil doorbrengen in een warme, sociale en bruisende omgeving? Laat dan zeker van je horen!

Het Depot werkt met drie soorten vrijwilligers:

TICKETCONTROLE EN HORECA

Als algemene vrijwilliger help je tijdens de concertavonden. Je draagt je steentje bij als tapper achter de toog, scant tickets aan de inkom, verkoopt drankjetons, bewaakt de artiesteningang of helpt onze chef kok bij het koken voor de artiesten.

In ruil voor je inzet krijg je gratis tickets voor concerten naar keuze in Het Depot en leer je een heleboel mensen en muziek kennen. Je krijgt een t-shirt van Het Depot en wordt uitgenodigd op de vrijwilligersfeesten, die twee maal per jaar plaatsvinden en steevast legendarisch zijn!

PRODUCTIE STAGEHANDS

Als stagehand help je met alles wat zich productioneel achter de schermen afspeelt. Zo help je met de load in/load out, het opstellen van de band, het prikken van micro's, het ophangen van het lightplan, etc. Je kan ook ervaring opdoen over hoe je je best opstelt op het podium, wat er allemaal bij een backline komt kijken, welke verschillende micro's er bestaan, welke kleurenfilters er zijn, etc. Ben je specifiek geïnteresseerd in een bepaalde tak? Dan geven wij je de vrijheid om hier meer over te weten te komen.

Als stagehand krijg eten en drinken, twee gratis concert tickets en heb je de mogelijkheid om ervaring op te bouwen en je netwerk uit te breiden.

FLYERAARS

Ga je graag naar concerten, maar ben je meestal platzak? Dan is flyereren voor Het Depot een ideale deal voor jou. Als flyeraar ga je naar een concert naar keuze in een zaal naar keuze en flyer je voor één van onze concerten. In ruil krijg je een ticket voor een desbetreffende concert.