Nieuws

De Jeugd Lotte Torsin

Open brief Mike Naert (algemeen en artistiek directeur Het Depot)

14.07.2020

Open brief van algemeen en artistiek directeur van Het Depot: Mike Naert.

Lees meer

Anderhalvemetersessies van Het Depot!

14.07.2020

It's been a while, but we're back! Vanaf augustus organiseren we weer concerten! Niet in Het Depot, wel heerlijk open air in M Leuven en HDC Leuven.

Lees meer

Het Depot for LIVE2020

13.07.2020

Vanaf nu te koop: exclusieve merchandise van Het Depot ten voordele van LIVE2020, het solidariteitsfonds voor de Belgische livemuziek! T-shirts en sweaters voor een zomer in shtijl.

Lees meer

Update: wat gebeurt er met mijn concert in Het Depot?

11.05.2020

Naar aanleiding van de recente vorderingen voor het inperken van het coronavirus in België beslist de overheid om alle evenementen tot eind augustus te schrappen. Alle concerten die in deze periode in Het Depot gepland stonden, worden bijgevolg geannuleerd.

Lees meer

Update over je bezoek aan Het Depot

10.03.2020

De maximum capaciteit van Het Depot bedraagt minder dan 1000 personen en dus besloten we in samenspraak met het lokale bestuur en burgemeester Ridouani om alle concerten voorlopig te laten doorgaan.

Lees meer

Week van de vrijwilliger: vrijwilligers van Het Depot in de kijker

05.03.2020

Dag na dag geven zo'n 250 vrijwilligers het beste van zichzelf om onze zaal draaiende te houden. Hun inzet is van onschatbare waarde!

Lees meer

TRACK 2020 start met een geslaagd weekend

04.03.2020

TRACK 2020 is afgelopen weekend officieel van start gegaan! De achttien Sound Track winnaars trokken met een klein leger muziekpro’s naar Jupille om drie dagen plannen te smeden over hun muzikale toekomst. Onze eigenste winnaars Roos Denayer, Moody Mae en Melting Mallows tekenden ook present!

Lees meer

and& Curious lanceert volledige affiche!

27.02.2020

Met onder meer Kokoko!, Or:La, Elena Colombi, Lena Willikens, AliA en Deena Abdelwahed maakt and& Curious zijn affiche volledig!

Lees meer

Depot AIR Session: The Guru Guru

20.02.2020

Tijdens de Depot AIR Sessions laten onze artists in residences zien wat ze in hun mars hebben op unieke locaties in en rond Leuven.

Lees meer

COOL festival, an intense 4 day celebration of all things jazz, funk, soul, hiphop and beyond.

19.02.2020

Our videographer Lars Bauwens (aka Vuori) took it upon himself to take pictures in between filming for the aftermovie. His weapon of choice? A Lomo’instant Wide camera that has all sorts of funny manual features and works with Fujifilm Instax Wide instantpictures.

We hand-picked some of those images to walk you trough our festival.

Lees meer

and& Curious lanceert nieuwe lading namen!

31.01.2020

Het Depot cureert en programmeert het muzikale luik van and& Curious. Onder meer Max Cooper, Yussef Dayes en Nosedrip op het programma!

Lees meer

Stamp je eigen concerten uit de grond!

21.01.2020

STELPLAATS en Het Depot zijn op zoek naar jonge organisatoren die hun eigen fris en uniek concept uit de grond willen stampen dat Leuven muzikaal wil verrijken en verrassen.

Lees meer