Met de trein naar Het Depot aan halve prijs met het Bravo! Ticket van NMBS

Bravo!

De trein is de meest ecologische én makkelijke manier om bij Het Depot te geraken. Reis nu heen-en-terug tegen halve prijs op de datum van je concert met het Bravo! Ticket van NMBS. 

Van plan om met de trein naar je favoriete concertzaal van Leuven te pendelen? Dat kan nu met het Bravo! Ticket van NMBS. Het Depot ligt op amper twee minuten stappen van het station van Leuven. Kortom, de beste optie tegen parkeerstress en daarbovenop ook de meest ecologische manier om je favoriete artiest te checken. 

Het Bravo! Ticket maakt het mogelijk te reizen aan halve prijs heen én terug vanuit elk Belgisch station. Het ticket is exclusief voor reizigers met een concertticket voor Het Depot en kan ingezet worden op de datum van het concert. Je mag ten laatste terugreizen op de dag na je heenreis. 

Hoe werkt het? Easy! Gebruik de NMBS-code op je concertticket om je Bravo! Ticket te kopen, deze kan je via nmbs.be/bravo! verzilveren, vanaf 31 dagen voor je concert. Meer info over het Bravo! Ticket vind je op de website van NMBS.