Fred Gata wordt nieuwe artist in residence in Het Depot

fg

Fred Gata, a.k.a. Winnaar van Sound Track 2023 Vlaams-Brabant die de meest soulful beats verweeft met de meest rauwe emoties, schuift aan als artist in residence van Het Depot. 

Het Depot verwelkomt Fred Gata als onze nieuwste Artist in Residence. Dit dynamische talent krijgt binnen onze muren de ruimte om te repeteren, carrière-advies te ontvangen en inhoudelijk te werken aan zijn artistieke projecten. 

Fred Gata, winnaar van Sound Track 2023 Vlaams-Brabant en een jonge Leuvenaar met een diepgewortelde ambitie voor kunst en gemeenschapsopbouw, heeft een unieke benadering van zijn artistieke roeping. Met liefde, samenhorigheid en kennisoverdracht als zijn kernwaarden, heeft Fred zich toegelegd op soulvolle muziek, het vastleggen van rauwe emoties in fotografie en het belichten van vergeten stemmen in de maatschappij door middel van zijn schilderijen. 

Samen met zijn band, 'Fred Gata And The Mothership', waarin Faust op de bas, Jef op de drums, Maura op de keys, Bram aan de gitaar, Ruben met de viool en Levi als backing vocal optreden, heeft Fred Gata al indruk gemaakt op verschillende binnenlandse podia.

Als Artist in Residence bij Het Depot zal Fred Gata niet alleen toegang hebben tot onze repetitieruimtes, maar ook kunnen profiteren van op maat gemaakte coaching en begeleiding. Hier krijgt hij de kans om zijn artistieke visie verder te ontwikkelen en zijn positie in de muziekindustrie te versterken.