Goldlink Fullres Diederik Craps 9

Update: wat gebeurt er met mijn concert in Het Depot?

12.04.2021

Corona strooit roet in het eten en dat geldt ook voor onze concertkalender. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe, verplaatste en geannuleerde concerten!

OVERZICHT CONCERTEN

1. NIEUWE DATA

Voor deze concerten vonden we een nieuwe datum! Tickets blijven geldig.

2. ON HOLD

De programmatoren van Het Depot zijn druk in de weer met het zoeken naar een nieuwe datum. Van zodra wij meer weten, ontvangen alle ticketkopers een mail. Geef ons even de tijd om de puzzel te maken. We danken jullie voor al het begrip!

3. GEANNULEERDE CONCERTEN

Individuele ticketkopers ontvingen een persoonlijke e-mail.

--

VEELGESTELDE VRAGEN

Worden de geplande concerten verplaatst naar een nieuwe datum?

  • In samenspraak met de artiest gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een oplossing. We proberen zoveel mogelijk concerten te laten doorgaan op een nieuwe datum.
  • Indien we een nieuwe datum vinden, blijven de reeds aangekochte tickets geldig voor dat nieuwe concert. Verder hoef je hier niets voor te ondernemen.
  • De enige veilige manier om tickets tweedehands door te verkopen is via Ticketswap.

Ik kocht een ticket voor een concert dat verplaatst is. Wat gebeurt er met mijn ticket?

  • Deze tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert. Je behoudt je ticket, kan alsnog je favoriete artiest aan het werk zien en steunt de muzieksector en de grote economische klap die hen treft. Zo garandeer je mee het voortbestaan van Het Depot. Je hoeft hiervoor niets te ondernemen en krijgt oneindig veel dank in ruil! Bij vragen kan je mailen naar info@hetdepot.be.
  • In samenwerking met de overheid werden enkele maatregelen uitgewerkt voor concerten. Meer info vind je hier.

Ik kocht een ticket voor een concert dat geannuleerd is. Wat gebeurt er met mijn ticket?

  • Je ticket wordt een solidariteitsticket. Je laat je ticket niet terugbetalen en steunt de muzieksector en de grote economische klap die het treft. Ter ondersteuning van de muzieksector vragen we zoveel mogelijk te kiezen voor deze optie. Indien je voor deze optie kiest, hoef je niets te ondernemen en krijg je oneindig veel dank in de plaats!
  • Je ticket wordt terugbetaald. Indien je voor deze optie kiest, dien je te mailen naar info@hetdepot.be met vermelding van naam en ordernummer. Vervolgens wordt de som van de tickets automatisch terugbetaald op het rekeningnummer waarmee je destijds tickets aankocht.
  • In samenwerking met de overheid werden enkele maatregelen uitgewerkt voor concerten. Meer info vind je hier.

Ik kocht een waardebon in 2020. Wat gebeurt er met mijn aangekochte voucher?

  • Alle vouchers die zouden vervallen in 2020 worden automatisch met een jaar verlengd. Je hoeft hiervoor niets te ondernemen.