Goldlink Fullres Diederik Craps 9

Update: Het Depot sluit tot nader order

14.01.2021

Vanaf 28 oktober 2020 sluit Het Depot opnieuw de deuren. Alle concerten met publiek worden tot nader order opgeschort. Alle ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail met meer informatie.

“Cultuur staat in het hart van de samenleving, dus we moeten solidair in de inspanning van de zorg zijn", aldus onze directeur Mike Naert. Op deze manier hopen we een steentje te kunnen bijdragen in het onder controle krijgen van COVID-19. "We begrijpen dat volksgezondheid primeert en dat er bijgevolg een gigantische inspanning geleverd dient te worden om de zorg op een draaglijk niveau te belasten. Laat ons meewerken en hopen dat we snel in minder woelig water zitten en terug kunnen opstarten."

Stay safe & take care. Namens het hele team van Het Depot.

--

OVERZICHT CONCERTEN

1. NIEUWE DATA

Voor deze concerten vonden we een nieuwe datum! Tickets blijven geldig.


2. ON HOLD

De programmatoren van Het Depot zijn druk in de weer met het zoeken naar een nieuwe datum. Van zodra wij meer weten, ontvangen alle ticketkopers een mail. Geef ons even de tijd om de puzzel te maken. We danken jullie voor al het begrip!

3. GEANNULEERDE CONCERTEN

Individuele ticketkopers ontvingen een persoonlijke e-mail.

--

VEELGESTELDE VRAGEN

Blijven concerten in Het Depot doorgaan?

  • Het Depot volgt alle instructies op die zijn opgelegd door de gezondheidsautoriteiten van ons land (FOD Volksgezondheid) en andere autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van het gemeenschapsleven. Gezien de huidige situatie worden alle activiteiten tot minstens eind november opgeschort.

Worden de geplande concerten verplaatst naar een nieuwe datum?

  • In samenspraak met de artiest gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een oplossing. We proberen zoveel mogelijk concerten te laten doorgaan op een nieuwe datum.
  • Indien we een nieuwe datum vinden, blijven de reeds aangekochte tickets geldig voor dat nieuwe concert. Verder hoef je hier niets voor te ondernemen.
  • De enige veilige manier om tickets tweedehands door te verkopen is via Ticketswap.

Ik kocht een ticket voor een concert dat verplaatst is. Wat gebeurt er met mijn ticket?

  • Deze tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert. Je behoudt je ticket, kan alsnog je favoriete artiest aan het werk zien en steunt de muzieksector en de grote economische klap die hen treft. Zo garandeer je mee het voortbestaan van Het Depot. Je hoeft hiervoor niets te ondernemen en krijgt oneindig veel dank in ruil! Bij vragen kan je mailen naar info@hetdepot.be.
  • In samenwerking met de overheid werden enkele maatregelen uitgewerkt voor concerten. Meer info vind je hier.

Ik kocht een ticket voor een concert dat geannuleerd is. Wat gebeurt er met mijn ticket?

  • Je ticket wordt een solidariteitsticket. Je laat je ticket niet terugbetalen en steunt de muzieksector en de grote economische klap die het treft. Ter ondersteuning van de muzieksector vragen we zoveel mogelijk te kiezen voor deze optie. Indien je voor deze optie kiest, hoef je niets te ondernemen en krijg je oneindig veel dank in de plaats!
  • Je ticket wordt terugbetaald. Indien je voor deze optie kiest, dien je te mailen naar info@hetdepot.be met vermelding van naam en ordernummer.
  • In samenwerking met de overheid werden enkele maatregelen uitgewerkt voor concerten. Meer info vind je hier.

Ik kocht een waardebon in 2020. Wat gebeurt er met mijn aangekochte voucher?

  • Alle vouchers die zouden vervallen in 2020 worden automatisch met een jaar verlengd. Je hoeft hiervoor niets te ondernemen.