Bruno X Soet X Moene wordt nieuwe artist in residence in Het Depot

bsm

Bruno X Soet X Moene, het trio dat bekend staat voor hun energieke fusie van jazz, funk en jungle, schuift aan als artist in residence van Het Depot. 

Het Depot is verheugd om de residentie van Bruno X Soet X Moene als onze nieuwe artist in residence. Dit dynamische trio hebben plek voor te repeteren, carrière-advies te ontvangen en inhoudelijk te werken binnen de muren van Het Depot. 

Bruno en Moene, beide alumni van het Lemmensinstituut in Leuven, hebben elkaar ontmoet in een omgeving doordrenkt van muzikale creativiteit. Hun gedeelde passie voor jazz, funk, fusion en jungle vormde de basis voor hun eigen composities, die een unieke benadering van hedendaagse muziek belichamen. Later werd het duo versterkt door de toevoeging van Soet, wat resulteerde in een explosieve synergie op het podium.

Het geluid van bruno X soet X moene wordt gekenmerkt door een energieke fusie van genres, geïnspireerd door invloeden als Kamaal Williams, Yussef Dayes, en STUFF. Deze eclectische mix heeft niet alleen het oor van luisteraars getrokken, maar heeft ook waardering gekregen van toonaangevende namen in de Belgische muziekscene, waaronder AliA en Lefto Early Bird.

Als Artist in Residence bij Het Depot zullen Bruno, Soet en Moene de kans krijgen om hun artistieke visie verder te ontwikkelen. Naast de mogelijkheid om te repeteren en nieuwe muzikale ideeën te verkennen, zullen ze ook profiteren van carrière-advies en begeleiding om hun traject in de muziekindustrie te versterken.