Portland, artist in residence van Het Depot, haalt MIA binnen

PL

Jente Pironet, frontman van de band Portland én artist in residence van Het Depot, haalt zijn eerste MIA binnen voor de categorie 'Alternative'. 

Gisteravond was een memorabele avond voor onze getalenteerde artists in residence tijdens de uitreiking van de MIA's, de prestigieuze Vlaamse muziekprijzen die jaarlijks worden toegekend. Kids With Buns, Ão en Jente Pironet van Portland sleepten gezamenlijk maar liefst zes nominaties in de wacht. Een getuige van hun uitzonderlijke bijdragen aan de muziekscene.

Uiteindelijk mocht Jente Pironet (Portland) de felbegeerde MIA voor Best Alternative in ontvangst nemen. Deze overwinning markeert een mijlpaal in zijn carrière en betekent zijn eerste MIA. Na een jaar vol uitdagingen en hoogtepunten kijkt de getalenteerde zanger vol enthousiasme vooruit naar 2024. In dat jaar kunnen fans zich verheugen op maar liefst drie (!) optredens van Jente Pironet in Het Depot, wat een boeiend hoofdstuk belooft te worden voor de toekomst.

De MIA-overwinning is niet alleen een erkenning voor Jente Pironet, maar ook een viering van de creatieve diversiteit en artistieke uitmuntendheid van Kids With Buns en Ão. De collectieve prestatie van onze artists in residence benadrukt hun belangrijke rol in de Vlaamse muziekscene en vestigt de aandacht op de veelbelovende toekomst die voor hen ligt.

© Foto door Margit Vantoortelboom