Kaat Van Stralen wordt Artist in Residence van Het Depot

kvs

Kaat Van Stralen, bekend om haar hyperkinetische kleinkunstkabaal, is begonnen als de winnaar van de Sound Track Finale Vlaams-Brabant en maakt nu haar intrede als Artist in Residence bij Het Depot.

Kaat Van Stralen, een naam die synoniem staat voor genre-buigzaamheid en muzikale durf, begon haar reis als een soloproject. Met een unieke blend van postpunk, psychedelische klanken en alternatieve spoken word, neemt Kaat haar luisteraars mee op een reis door verhitte kleinkunst, krakende beats en bitse gitaarriffs - allemaal doordrenkt met pompeus gebas. Haar muziek roept invloeden op van diverse artiesten zoals Wet Leg, Laïs, en Fiona Apple, maar dan op een eigenzinnige wijze, doordrenkt met Vlaamse intensiteit.

Als Artist in Residence bij Het Depot zal Kaat Van Stralen toegang krijgen tot op maat gemaakte coaching en begeleiding, evenals het gebruik van onze uitstekende repetitieruimtes. Samen met haar band bestaande uit Melvin Slabbinck (drums), Luca Fazioli (gitaar) en Faust De Vogelaere (bas), kan Kaat nieuwe horizonten verkennen onder de vleugels van Het Depot.