Zaalverhuur

Sinds 16 november 2012 resideert Het Depot opnieuw in de volledig vernieuwde zaal op het Martelarenplein aan het station te Leuven.

In het verleden stonden reeds grote binnenlandse en buitenlandse artiesten zoals Triggerfinger, Arsenal, Band of Skulls, Chase & Status, dEUS, Jamie Liddel en vele anderen op ons podium.

U kan de verschillende ruimtes van Het Depot afhuren voor de organisatie van een evenement. De vernieuwde locatie biedt nu onderdak aan drie verschillende ruimtes:

  • de concertzaal
  • de foyer
  • de lounge

De centrale ligging in Leuven met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt maakt van Het Depot de ideale uitvalsbasis voor uw evenement.

Samen met u werken we graag een formaat uit op maat. Meer info over zaalverhuur of een aanvraag indienen kan via onderstaand formulier.

Gabriel Barletta 87533 Unsplash

Concertzaal

850 personen

Onze concertzaal met een maximum capaciteit van 850 personen beschikt over alle faciliteiten voor grotere concerten en feesten, maar leent zich daarnaast perfect voor een tal van andere evenementen als seminaries, productpresentaties, congressen, etc.

Gabriel Barletta 87533 Unsplash

Foyer

150 personen

De foyer biedt plaats aan 150 personen. Deze ruimte is nu uitgebreid en zo ingericht dat hier vanaf heden kleinere concerten, presentaties, persconferenties, etc. kunnen plaatsvinden. Op aanvraag kan je hier ook beschikken over een kleine geluidsinstallatie.

Gabriel Barletta 87533 Unsplash

Lounge

30 personen

Lounge is een multifunctionele ruimte met een capaciteit van maximum 30 personen. Ideaal voor VIP-formules, kleinere (bedrijfs)events en presentaties. Al dan niet in combinatie met een concert. De lounge beschikt over een eigen toog en een balkon met 26 zitplaatsen.

Interesse in één van onze zalen? Vul dan onderstaande gegevens in...

Optioneel