Interesse?

Mail naar Nathan Adriaens met vermelding van:

  • Wat
  • Wanneer
  • Aantal personen
  • Contactgegevens

Sinds 16 november 2012 resideert Het Depot terug in de volledig vernieuwde zaal op het Martelarenplein aan het station te Leuven. In het verleden stonden reeds grote binnenlandse en buitenlandse artiesten zoals Triggerfinger, Arsenal, Band of Skulls, Chase & Status, dEUS, Jamie Liddel en vele anderen op ons podium.

U kan de verschillende ruimtes van Het Depot ook afhuren voor de organisatie van uw evenement. De vernieuwde locatie biedt nu onderdak aan drie verschillende ruimtes: de Concertzaal, de Foyer en de Lounge.

De centrale ligging in Leuven met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt maken van Het Depot de ideale uitvalsbasis voor uw event. Samen met u werken we graag een formaat uit op maat! Voor meer informatie kan u contact opnemen met Nathan Adriaens. Gelieve hierbij je naam (of de naam van je vereniging of bedrijf), de gewenste datum, de aard van de activiteit en de gegevens van de contactpersoon te vermelden.

Concertzaal

De Concertzaal met een maximum capaciteit van 850 personen beschikt over alle faciliteiten voor grotere concerten en party's, maar leent zich daarnaast perfect voor tal van andere evenementen als seminaries, productpresentaties, congressen, enz..

Foyer

De Foyer biedt plaats aan 150 personen. Deze ruimte is nu uitgebreid en zo ingericht dat hier vanaf heden kleinere concerten, presentaties, persconferenties, enz. kunnen plaatsvinden. Op aanvraag kan je hier ook beschikken over een kleine geluidsinstallatie.

Lounge

Nieuw in Het Depot is de Lounge, een multifunctionele ruimte met een capaciteit van maximum 30 personen. VIP-formules, kleinere (bedrijfs)events, presentaties, vergaderingen ... In deze ruimte kan het allemaal, al dan niet in combinatie met een concert. Bovendien beschikt ze over een eigen toog en een balkon met 26 zitplaatsen.