Dsc 0102

Zo ziet jouw concert in Het Depot eruit!

23.10.2020

Richtlijnen voor het publiek.

Gezien de nieuwe, strenge richtlijnen van de federale overheid en stad Leuven om het coronavirus in te dijken, willen we je graag onderstaande informatie meegeven. Het Depot is als organisator voorbereid en zorgt ervoor dat alle concerten 100% in regel zijn met de huidige en strenge richtlijnen. Op ieder concert zijn volgende regels van toepassing:

 1. Ben je ouder dan 12 jaar? Voorzie een mondmasker en betreed Het Depot met dit masker. Het is verplicht dit mondmasker aan te houden tijdens het concert. Alleen als je drinkt, mag je mondmasker even uit.
 2. Ontsmet je handen. Het Depot voorziet ontsmettende handgel op verschillende plaatsen.
 3. Er is géén drankservice aanwezig. Je mag ook zelf geen drank meebrengen naar onze concertzaal.
 4. Eén bestelling = één bubbel. Jouw bubbel bestaat uit de personen waarmee je tickets hebt aangekocht. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Tot en met 19 november is het niet mogelijk om met meer dan twee personen een bubbel te vormen. Er zijn enkel plaatsen voorzien voor één en/of twee personen.
 5. Jouw bubbel moet volledig aanwezig zijn voor je Het Depot binnen mag. Om 20:00 openen de deuren van Het Depot. We vragen alle ticketkopers te wachten op het Martelarenplein en niet voor de inkomdeur van Het Depot.
 6. Bij aankomst word je door een steward naar je vaste zitplaats begeleid. Hier zal je de ganse avond met je bubbel vertoeven.
 7. Er geldt een aangepast circulatieplan. Deze wordt geafficheerd en d.m.v. pijlen aangegeven. Wanneer je een bezoek aan het toilet plant of naar de uitgang wandelt, moet je dit circulatieplan volgen. Stewards zijn steeds aanwezig in de concertzaal om je wegwijs te maken.
 8. Wegens hygiënische redenen zijn de lockers buiten gebruik. Breng niet te veel spullen mee, want die moet je bijhouden.
 9. We vragen steeds 1,5 meter afstand te houden van mensen die niet tot je bubbel behoren. Beperk je verplaatsingen in onze concertzaal en kom later terug als het ergens aanschuiven is.
 10. Tijdens het concert zullen geen rookpauzes toegestaan worden.
 11. De overige regels kunnen we intussen met z’n allen in koor opzeggen: was regelmatig je handen, blijf thuis bij koorts, hoest/nies in je elleboog en geef geen kus of handdruk als je iemand begroet.
 12. Voor mensen met een fysieke beperking en hun begeleider wordt een aparte route voorzien naar hun vaste zitplaats. Gelieve een vaste medewerker aan te spreken. Deze helpen je met veel plezier verder!

Het Depot stelt alles in het werk om op een veilige manier een mooi aanbod aan concerten te creëeren. We vragen begrip voor de genomen maatregelen en rekenen op je medewerking om alles ter plekke veilig en aangenaam te laten verlopen. Indien je specifieke vragen hebt, kan je ons contacteren via info@hetdepot.be.

Mintzkov 32
Mintzkov 6
Mintzkov 9
Mintzkov 8