We verwelkomen twee nieuwe artists in residence in Het Depot: Eli Goffa en AliA!

Eli Goffa werd ontdekt tijdens één van onze legendarische Open Mic-avonden en neemt sinds oktober 2017 zijn intrek in Het Depot als artist in residence. Zijn single 'How ‘Bout A Little Love' stond in België drie maanden in de playlist van Radio 2 en passeerde regelmatig de revue bij Radio 1. Eind 2017 wordt zijn eerste album ‘Written In The Stars’ gereleased waarop americana, roots & soul geïnspireerde muziek tot leven komt."

AliA is het alias van Alyah Rivière. Vanuit haar voorliefde voor jazz, funk, soul en hiphop voorziet zij menig dansbeen van verrassende vibes en beats. Ze was al te horen op Red Light Radio, warmde op voor Netsky in Club Vaag (Antwerpen) en werd in 2016 gekroond tot winnaar van Kunstbende 2016. Als vaste host van Laat Open en 45Toeren-laureaat is AliA vandaag lang geen onbekende meer in Het Depot.

Elk jaar haalt Het Depot een aantal interessante bands en muzikanten in huis. Wie het kwaliteitslabel 'artist in residence' krijgt opgeplakt, geniet van de know-how van Het Depot om de muzikale carrière een duwtje in de rug te geven.