Zoveel mogelijk Leuvenaars laten overstappen op groene stroom. Dat is de ambitie van ‘Leuven Switcht’, de nieuwe campagne van vzw Leuven 2030. Ook Het Depot doet een duit in het zakje. Overstappers op groene stroom maken kans op 1 van de 20 waardebonnen van 25 euro voor Het Depot. Het Depot en Leuven 2030 hopen zo meer mensen te stimuleren om over te stappen en zo bij te dragen aan een klimaatneutrale toekomst.

Overstappen kan heel eenvoudig, met een gloednieuwe online tool die op enkele minuten tijd een overzicht van goedkope groenestroomcontracten toont. Leuven 2030 deed hiervoor al het opzoekwerk en toetste alle Belgische leveranciers aan een aantal ‘groene’ criteria. Enkel de leveranciers die aan die criteria voldoen, zijn opgenomen in het aanbod. De overstap is bovendien in een paar muisklikken afgehandeld.

Het Depot steunt ‘Leuven Switcht’ voluit

Leuven op groene stroom zetten, is in het belang van iedereen. Dat beseft ook een grote groep bekende Leuvenaars. Onder andere zangeres Selah Sue, burgemeester Louis Tobback, zangeres Laura Groeseneken en oud-voetballer Bjorn Ruytinx zetten zich actief in als ambassadeur. Ook Mike Naert, directeur van Het Depot, zet zich in voor een duurzame toekomst. Hun missie? Leuvenaars overtuigen om massaal de overstap te maken.

Het Depot steunt ‘Leuven Switcht’ voluit en gaat mee voor een klimaatneutrale toekomst. Om overstappers te bedanken voor hun bijdrage aan deze toekomst geeft Het Depot 20 waardebonnen (t.w.v. 25 euro) weg voor een concert naar keuze.

Hoe maak ik kans op een waardebon?

  1. Ga naar www.leuvenswitcht.be. De tool op de website vergelijkt groenestroomcontracten van verschillende energieleveranciers die zijn geselecteerd door Leuven 2030. De overstap op groene stroom kan je tot honderden euro’s besparen.
  2. Stap over op het groenestroomcontract naar keuze.
  3. Na jouw overstap kom je terecht op een bedankpagina. Klik hier op de foto van Het Depot om jouw overstap te delen op Facebook. Vergeet niet jouw bericht openbaar te delen, zodat hij zichtbaar is voor iedereen. Op die manier kan Leuven 2030 zien of jij meedoet aan de wedstrijd.

Ook mee overstappen op groene stroom en kans maken op 1 van de 20 waardebonnen? Ga naar www.leuvenswitcht.be.