Altijd al willen deel uitmaken van de werking van een concertzaal? De vrijwilligers van Het Depot spelen een sleutelrol onze werking. Ze zijn actief tijdens de concertavonden, werken mee aan de promotie en maken deel uit van het beheer van Het Depot. 

In ruil voor je inzet kan je gratis concerten bijwonen en krijg je leuke extra's. Heb je nog wat vrije tijd die je graag wil doorbrengen in een jonge, bruisende en muzikale omgeving? Laat dan zeker van je horen via deze link of sander@hetdepot.be. 

Het Depot werkt met drie soorten vrijwilligers:

VRIJWILLIGERS

Als algemene vrijwilliger help je tijdens de concertavonden. Je draagt je steentje bij als tapper achter de toog, scant tickets aan de inkom, verkoopt jetons of helpt onze chef kok bij het koken voor de artiesten. 

In ruil voor je inzet krijg je credits die je kan inzetten voor een concert naar keuze. 

PRODUCTIE STAGEHANDS

Als stagehand help je met alles wat zich productioneel achter de schermen afspeelt. Zo help je met de load in/load out, het opstellen van de band, het prikken van micro's, het ophangen van het lightplan, etc. Je kan ook ervaring opdoen over hoe je je best opstelt op het podium, wat er allemaal bij een backline komt kijken, welke verschillende micro's er bestaan, welke kleurenfilters er zijn, etc. Ben je specifiek geïnteresseerd in een bepaalde tak? Dan geven wij je de vrijheid om hier meer over te weten te komen.

Als stagehand werk je gratis, maar in ruil krijg je gratis eten en drinken, krijg je twee gratis concert tickets, heb je de mogelijkheid om ervaring op te bouwen en je netwerk uit te breiden. 

FLYERAARS

Ga je graag naar concerten, maar ben je meestal platzak? Dan is flyereren voor Het Depot een ideale deal voor jou. Als flyeraar ga je naar een concert naar keuze in een zaal naar keuze en flyer je voor één van onze concerten. In ruil krijg je een ticket voor een desbetreffende concert.