Muziekliefhebbers kunnen beginnen aftellen. Nog twee dagen en het vierdaagse festival M-IDZOMER gaat van start. De tickets voor vrijdag 28 juli en M-IDZOMER for kids op zaterdag 29 juli zijn ondertussen helemaal uitverkocht.

Dat deze editie een geweldig feest wordt, staat vast. Niemand minder dan Tamino, Warhaus, Het Zesde Metaal, Maceo Parker, John Scofield, SX, Stef Kamil Carlens, Brihang, Shai Maestro Trio, Lucy Rose, DAAU en Dré Pallemaerts Kwartet reizen af naar het eigenzinnige muziek- en cultuurfestival in en rond de museumtuin.

"Vier dagen lang genieten van de mix van muziek, performance, comedy, dans en expo's. Daar kijk ik naar uit. Zo kan je naast de optredens in de museumtuin ook het binnenprogramma ontdekken met o.m. Stijn Van de Voorde, Xander De Rycke of de documentaires van DJ LEFTO. Net dat maakt M-IDZOMER zo uniek voor mij.", zegt Denise Vandevoort, schepen van cultuur in Leuven. "Bovendien zijn de tickets voor vrijdag 28 juli, met o.a. Tamino, en voor Kapitein Winokio volledig uitverkocht." vertellen Mike Naert (directeur van Het Depot) en Aldwin Dekkers (zakelijk leider M). Laat M-IDZOMER maar beginnen!