Header Lj

Ontdek de concerten van Leuven Jazz Festival 2019 in Het Depot!

30.01.2019

In het kader van Leuven Jazz Festival 2019 programmeert Het Depot enkele indrukwekkende concerten! Ontdek hier ons aanbod.

//

ZA 23.03.2019 COOL presents Incognito + Placenta plays Placebo

Indrukwekkende double-bill met Incognito en Placenta playsPlacebo. Warm-up & afterparty wordt verzorgd door Groove Merchant.

Incognito is al bijna veertig jaar een vaste waarde binnen de internationale jazzwereld. In de beginjaren was Incognito vooral bekend in de Britse acid-jazz-scène, maar de hit 'Always There' uit 1991 verwierf de band wereldwijde bekendheid.

Tien jaar na het overlijden van Marc Moulin brengt Placenta plays Placebo hulde aan zijn fantastische muziek.

//

VR 22.03.2019 Laat Open presents LTJ Bukem + Joe Armon-Jones + AliA + LeFtO + Jazzdee

LTJ BUKEM

Voor elke zichzelf respecterende drum 'n' bass liefhebber is LTJ Bukem geen vreemde. Als één van de grondleggers van het genre maakte hij begin jaren ’90 de overstap vanuit de acid house en rave scene en zette hij drum ‘n’ bass op de kaart.

JOE ARMON-JONES (LIVE)

Maak kennis met Joe Armon-Jones: een jonge Londense toetsenman die – zowel met z’n solo-project als met Ezra Collective - de Britse jazzscene injecteert met zijn van souljazz doortrokken spel.

Tekenen alsook present: AliA, LeFtO en Jazzdee.

//

DO 21.03.2019 Depot Café: Collective Conscience (gratis)

Jong Antwerps trio dat al hun hele leven samen speelt en zich liefst ophoudt in het gebied tussen jazz en elektronische hiphop. In 2017 brachten ze hun eerste EP uit: 'Prayer'. Verwacht een experimentele crossover show met audiovisueel spektakel. Voor fans van STUFF. en BadBadNotGood. Niet te missen in ons gratis Depot Café tijdens Leuven Jazz!

Ontdek het volledige programma van Leuven Jazz Festival via www.leuvenjazz.be.