59767104 2029795667323394 8896833503065276416 N

and& Curious lanceert nieuwe lading namen!

31.01.2020

Het Depot cureert en programmeert het muzikale luik van and& Curious.

Verwacht een grenzeloze mix van meer dan 25 live shows, DJ-sets, talks en audiovisuele clubavonden. Het muziekprogramma belicht verschillende stijlen van over de hele wereld en vindt plaats op verschillende locaties in de stad.

and& is een tweejaarlijks innovatiefestival waar meer dan 200 visionaire internationale denkers, ondernemers, investeerders, artiesten en academici ruim 20 000 bezoekers inspireren.

Red Bull Elektropedia sprak met programmator Joris Vaes. Lees het artikel hier!

--

DO 07.05.2020

MAX COOPER

Met een briljante combinatie van loops en lagen brengt Max Cooper een eerbetoon aan (het mysterie van) het menselijke leven en de bouwstenen van de natuur. Live resulteert dat keer op keer in een audiovisuele trip met avant-garde elektronica, ambient en techno!

Voor fans van James Holden, Jon Hopkins en Nathan Fake.

DO 07.05.2020

NKISI

Nkisis tracks zijn een aanstekelijke mix van Congolese ritmes, Belgische hardcore en gabberhouse. Donkere, trancey synths en uptempo beats voor een nieuwe generatie. Nkisi’s muziek is doordrongen van een anti-conformistische punkspirit en stelt de spirituele status quo in politiek én op de dansvloer in vraag.

Voor fans van Ossia en Loraine James.

VR 08.05.2020

YUSSEF DAYES

Virtuoze drummer Yussef Dayes (bekend van het geroemde jazz-funk duo Yussef Kamaal) geldt als één van belangrijkste sterkhouders van de UK jazz scene. Samen met Alfa Mist nam hij in de legendarische studio Abbey Road ‘Love is the Message’ op.

Voor fans van Kamaal Williams, Mansur Brown en Henry Wu.

VR 08.05.2020

GREENTEA PENG

Een vleugje spiritualiteit, een dosis Zuid-Londense eigenzinnigheid en een raspende soulstem die direct aan Amy Winehouse en Erykah Badu doet denken. Greentea Peng in een notendop! De zangeres is aardig op weg om een vaste waarde in de Britse muziekscene te worden.

Voor fans van Erykah Badu, S4U en Jill Scott.

VR 08.05.2020

DJ MARCELLE

Marcelle is als vijftiger nog altijd één van de hipste platenruiters in de wereldwijde underground. Haar geweldige DJ-sets zitten vol verrassingen en ontdekkingen. Marcelle voelt zich als een vis in het water bij zowel dubstep, post-punk als andere tropische genres!

ZA 09.05.2020

NOSEDRIP

Noem Nosedrip gerust de Belgische specialist in ambient muziek. Op enkele jaren tijd is deze dj-god uitgegroeid van een underground fenomeen met een kleine aanhang tot een internationale gevestigde waarde!

ZA 09.05.2020

OCTO OCTA

Octo Octa combineert het plezier van bronstige 90s house met een belangrijk politiek bewustzijn en een belangrijke (zelf)liefde op de dansvloer! Het plezier spat dan ook van 'Resonant Body', de nieuwste LP van Octo Octa, vol met breakbeats en verwijzingen naar 90s underground house en rave! Soms met een kazige nasmaak, tegelijkertijd een plaat waarop je je op de dansvloer in het zweet wilt werken met een gigantische glimlach op je smoel.

DO, VR & ZA 07,08,09.05.2020

VICTOR DE ROO

Brusselse dj en producer die samen met Alex Deforce de plaat ‘Nachtdichter’ uit heeft bij infamous Amsterdams label Knekelhuis. Als lid van Vanderschrik heeft De Roo ook een 7” uit bij Stroom. Hij houdt cassette-label Kontakt mee draaiende en werkt ook bij 72 Records in de Zuidstraat. De sets van deze rasechte digger zijn even eclectisch als dansbaar.

andleuven2

Volledige line-up wordt later bekend gemaakt.
Meer info via www.andleuven.com.