Zang

Wil je graag leren zingen? Of zing je al jaren, maar stoot je steeds op dezelfde moeilijke hoge noot? Onze zanglessen zijn helemaal geschikt voor jou.

Een standaard les duurt 30 minuten. Lessen van 60 minuten zijn ook mogelijk. De lessen starten in de week van 23 september 2019 en zijn in een reeks van 10 lessen/weken.

  • Maandagen tussen 15u en 21u
  • Dinsdagen tussen 16u en 22u
  • Woensdagen tussen 14u en 22u
  • Donderdagen tussen 16u en 22u
  • Zaterdagen tussen 12u en 18u

Beginners starten best met 30 minuten les - kostprijs €170,-
Gevorderden kunnen kiezen voor 60 minuten les - kostprijs €320,-

Lesgever(s)

Elsa Vandendriessche

Elsa Vandendriessche zingt al van jongs af aan. Ze behaalde haar diploma Hogere Graad zang jazz en pop aan de Popacademie (Haspegouwse Academie voor Muziek & Woord, Sint-Truiden) bij de gekende zangpedagoge/stemcoach Ann Debaille. Hierna volgde ze een opleiding aan de Kunsthumaniora te Brussel bij Helena Fontyn om zo te starten aan het Lemmensinstituut te Leuven bij Ariadne van den Brande en Lynn Cassiers.

In deze lessen zal worden gestart met een stevige basis techniek om zo de eigen stem te leren ontdekken, te werken aan het vinden van een eigen sound en een uitgebreid repertoire onder de knie te krijgen. Hierbij wordt zeker rekening gehouden met de persoonlijke voorkeur en stijl van de leerling zelf.

Arianne Musschoot

Arianne zingt als zolang ze zich het kan herinneren. Ze heeft muziek gestudeerd in Hongarije volgens de methode van Kodàly Zoltàn; dit is een eerder praktische dan een theoretische methode om muziek te begrijpen. Dit is ook de manier waarop Arianne zangles geeft; door technische oefeningen leren ontdekken wat de stem allemaal kan. Aangevuld door wat mensen graag willen leren (pop, jazz, rock, folk, musical, hoog/laag leren zingen,...). Arianne is singer/songwriter in de groep Yaya & The Lazy Love band, een mix van soul, jazz reggea en funk.