Piano

Wil je graag piano leren spelen? Speel je al jaren piano, maar wil je wat meer uitdaging in je spel? Onze pianolessen zijn helemaal geschikt voor jou.

Een standaard les duurt 30 minuten. Lessen van 60 minuten zijn ook mogelijk. De lessen starten in de week van 23 september 2019 en zijn in een reeks van 10 lessen/weken.

  • Maandagen van 16u tot 22u
  • Woensdagen van 14u tot 21u30
  • Zaterdagen van 12u tot 18u

Beginners starten best met 30 minuten les - kostprijs €170,-
Gevorderden kunnen kiezen voor 60 minuten les - kostprijs €320,-

Bekijk hieronder de nog beschikbare lesmomenten:

Lesgever(s)

Pieter Schrevens

Pieter Schrevens (26) werd al op jonge leeftijd gebeten door de muziekmicrobe; zo zong hij al vanaf zijn tiende jaar liedjes met piano en gitaar. Op zijn veertiende begon hij met enkele covers te posten op YouTube en bereikte hiermee al snel meer dan 100 000 views. Zijn cover van ‘Sterrenstof’ van het Nederlandse hiphopcollectief De Jeugd Van Tegenwoordig groeide in 2011 zelfs uit tot een ware internetsensatie met maar liefst één miljoen views en werd opgepikt door verschillende Belgische en Nederlandse televisie- en radio- shows (JIMtv, Studio Brussel, 3FM,...). Nadien is hij in menig Vlaamse huiskamer te zien geweest als huismuzikant van het praatprogramma Café Corsari, waarvoor hij gedurende twee jaar naast muziek spelen ook muzikale "bumpers" maakte die tijdens de show werden uitgezonden. Daarbuiten heeft Pieter ook al verschillende bands gehad waarvoor hij zelf de muziek schreef, o.a. Five Days, waarmee hij in 2014 derde werd in Humo’s Rock Rally, en momenteel met een nieuw project genaamd MIRRANDA.

Angie Madalijns

Angie Madalijns begon haar muzikale carrière aan de stedelijke academie van Halle als saxofonist. Als snel heeft ze de academie achter zich gelaten om aan de kunsthumaniora te Brussel saxofoon en piano te gaan studeren. Hier kreeg ze les van Tijl Verhaeghe en Suzanne de Neve. Na deze opleiding heeft ze haar studies verder gezet in de richting van muziektherapie aan het Lemmensinstituut te Leuven. Voor piano was Marijke Oers haar docent in dit instituut.

Als muzikant heeft ze al redelijk wat ervaring opgedaan in verschillende orkesten en bands. Hiernaast schrijft ze ook haar eigen muziek zowel op piano als op gitaar.

In haar lessen kan je terecht voor zowel een klassieke opleiding en een goede beginnersbasis van akkoordenleer. Beginners zonder enige muzikale voorkennis zijn ook welkom.