Gitaar

Wil je graag gitaar leren spelen? Speel je al jaren gitaar, maar wil je wat meer uitdaging in je spel? Onze gitaarlessen zijn helemaal geschikt voor jou.

Een standaard les duurt 30 minuten. Lessen van 60 minuten zijn ook mogelijk. De lessen starten in de week van 23 september 2019 en zijn in een reeks van 10 lessen/weken.

  • Dinsdagen van 16u30 tot 22u00
  • Woensdagen van 14u30 tot 22u00
  • Donderdagen van 16u30 tot 22u00
  • Zaterdagen van 12u00 tot 17u00

Beginners starten best met 30 minuten les - kostprijs €170,-
Gevorderden kunnen kiezen voor 60 minuten les - kostprijs €320,-

Bekijk hieronder de nog beschikbare lesmomenten:

Lesgever(s)

Sebastian Leye

Sebastian Leye (25) studeerde af als gitarist aan de PXL Music in Hasselt in 2013. Momenteel speelt hij als gitarist bij bands als DELV!S, Slow Pilot en Noémie Wolfs.

Geert Maris

Multi-instrumentalist Geert Maris is de Leuvense singer-songwriter achter Nona Mez. Geert kan je alles leren over akkoorden, fingerpicking en andere slaghandtechnieken, complementair spelen, frasering, ear training-methodes en functionele harmonieën. Verder kan hij je muzikaliteit verder aanscherpen of een snelcursus notenleer geven. Voor ieder wat wils, op ieder z’n maat en over verschillende muziekstijlen heen.

Geert Maris geeft al verschillende jaren gitaarles en bandcoaching/samenspel in Het Depot. Beginners ook meer dan welkom.

Peter Reynders

Peter Reynders studeerde enkele jaren aan de Jazzstudio in Antwerpen en het Lemmensinstituut in Leuven. Momenteel is hij gitarist bij The Love Compartment.

Van fingerpicking, slaggitaar, akkoorden, toonladders tot harmonisaties. Pé diept met veel plezier je gitaarspel verder uit. Zowel voor beginners als gevorderden.