Depot Academy
Muzieklessen
Muzieklessen Zang
Prijs
 • 10 lessen van 30 min. : 170 euro
 • 10 lessen van 60 min. : 320 euro
Inschrijven

Zang

  Wil je graag leren zingen? Of zing je al jaren maar stoot je altijd op dezelfde moeilijke hoge noot? Dan zijn onze zanglessen geknipt voor jou.

  INSCHRIJVEN voor de nieuwe lessenreeks (start in de week van 29/01/2018) kan vanaf20 december2017. Er kan enkel ingeschreven worden met onderstaand inschrijvingsformulier. Geen geschikt lesmoment meer beschikbaar, schrijf je dan in op onze wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan hoort jij het als eerste. Nog een snelle weg is je abonneren op de nieuwsbrief van Depot Academy en je mist geen enkele aankondiging meer.

  PRAKTISCHE AFSPRAKEN:

  • Bij het inschrijven ben je minstens 12 jaar
  • Beginners of starters kiezen best eerst voor een reeks van 10 x 30 min
  • Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Is er geen geschikt lesmoment meer beschikbaar kan je je op de wachtlijst laten noteren
  • Gemiste lessen worden niet ingehaald. Een geannuleerde les door docent wordt ingehaald op het einde van de lessenreeks
  • Tijdens schoolvakanties en op feestdagen is er geen les
  • Alle instrumentlessen gaan door in Het Depot op verdieping 2 op Martelarenplein 12, Leuven

Lessenschema

ma
14.00u - 19.00u
ARIANNE MUSSCHOOT
17.00u - 19.00u
Elsa Vandendriessche
di
wo
14.00u - 22.00u
Elsa Vandendriessche
do
16.00u - 22.00u
ARIANNE MUSSCHOOT
vr
za
12.30u - 18.00u
Elsa Vandendriessche
zo

Lesgevers

ARIANNE MUSSCHOOT

Arianne zingt als zolang ze zich het kan herinneren. Ze heeft muziek gestudeerd in Hongarije volgens de methode van Kodàly Zoltàn; dit is een eerder praktische dan een theoretische methode om muziek te begrijpen. Dit is ook de manier waarop Arianne zangles geeft; door technische oefeningen leren ontdekken wat de stem allemaal kan. Aangevuld door wat mensen graag willen leren (pop, jazz, rock, folk, musical, hoog/laag leren zingen,...). Arianne is singer/songwriter in de groep Yaya & The Lazy Love band, een mix van soul, jazz reggea en funk.

Elsa Vandendriessche

Elsa Vandendriessche zingt al van haar eerste levensjaren. Ze behaalde haar diploma Hogere Graad zang jazz en pop aan de Popacademie (Haspegouwse Academie voor Muziek & Woord, Sint-Truiden) bij de gekende zangpedagoge/stemcoach Ann Debaille. Hierna volgde ze een opleiding aan de Kunsthumaniora te Brussel bij Helena Fontyn om zo te starten aan het Lemmensinstituut te Leuven bij Ariadne van den Brande en Lynn Cassiers.

In deze lessen zal worden gestart met een stevige basis techniek om zo de eigen stem te leren ontdekken, samen te werken aan het vinden van een eigen sound en een uitgebreid repertoire onder de knie te krijgen. Hierbij wordt zeker rekening gehouden met de persoonlijke voorkeur en stijl van de leerling zelf.

Inschrijven

Uw inschrijving is definitief indien wij de betaling hebben ontvangen en u hiervan van ons een bericht heeft gekregen.