Depot Academy
Muzieklessen
Muzieklessen Piano
Prijs
 • 10 lessen van 30 min. : 170 euro
 • 10 lessen van 60 min. : 320 euro
Inschrijven

Piano

  Wil je graag piano leren spelen? Of speel je al jaren piano maar wil je wat meer uitdaging in je spel? Dan zijn onze pianolessen geknipt voor jou.

  INSCHRIJVEN voor de nieuwe lessenreeks (start in de week van 29/01/2018) kan vanaf 20 december2017. Er kan enkel ingeschreven worden met onderstaand inschrijvingsformulier. Geen geschikt lesmoment meer beschikbaar, schrijf je dan in op onze wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan hoort jij het als eerste. Nog een snelle weg is je abonneren op de nieuwsbrief van Depot Academy en je mist geen enkele aankondiging meer.

  PRAKTISCHE AFSPRAKEN:

  • bij het inschrijven ben je minstens 12 jaar
  • beginners of starters kiezen best eerst voor een reeks van 10 x 30 min
  • inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Is er geen geschikt lesmoment meer beschikbaar kan je je op de wachtlijst laten noteren
  • gemiste lessen worden niet ingehaald. Een geannuleerde les door docent wordt ingehaald op het einde van de lessenreeks
  • tijdens schoolvakanties en op feestdagen is er geen les
  • alle instrumentlessen gaan door in Het Depot op niveau 2- Martelarenplein 12, Leuven

Lessenschema

ma
di
15.30u - 22.00u
ANGIE MADALIJNS
wo
17.00u - 22.00u
STAF DOMINICUS
do
vr
za
12.00u - 18.00u
KENZO VOETS
zo

Lesgevers

STAF DOMINICUS

Staf studeerde piano op de PXL-Music te Hasselt. Hij is vooral bezig met het maken van beats (hip hop) samen met jonge rapper Yung Graci. En verder houdt hij zich nog bezig met het producen/opnemen van enkele projecten.

In zijn lessen wil hij vooral focussen op wat zijn leerlingen willen bijleren. Als je geïnteresseerd bent in Blues dan bekijken we dat. Als je eerder de pop richting uitwil is dat ook geen enkel probleem. In zijn les wilt hij samen akkoorden bekijken, werken aan toonladders om te improviseren, akkoordprogressies, je favoriete liedjes leren spelen, een eigen liedje maken, enz...

ANGIE MADALIJNS

Angie Madalijns begon haar muzikale carrière aan de stedelijke academie van Halle als saxofonist. Als snel heeft ze de academie achter zich gelaten om aan de kunsthumaniora te Brussel saxofoon en piano te gaan studeren. Hier kreeg ze les van Tijl Verhaeghe en Suzanne de Neve. Na deze opleiding heeft ze haar studies verder gezet in de richting van muziektherapie aan het Lemmensinstituut te Leuven. Voor piano was Marijke Oers haar docent in dit instituut.

Als muzikant heeft ze al redelijk wat ervaring opgedaan in verschillende orkesten en bands. Momenteel werkt ze aan twee projecten waarin improvisatie centraal staat. Namelijk de Leuvens hiphopband MAJOR en de Leuvense souldiva EME. Hiernaast schrijft ze ook haar eigen muziek zowel op piano als op gitaar.

In haar lessen kan je terecht voor zowel een klassieke opleiding en een goede beginnersbasis van akkoordenleer. Beginners zonder enige muzikale voorkennis zijn ook welkom.

KENZO VOETS

Kenzo Voets is een pianist die terug te vinden is in allerlei verschillende bands.Een ervan is zijn eigen gloednieuwe project, Dualism, waarvoor hij dag en nacht bezig is om nummers te componeren door gebruik te maken van de zaken die hij de voorgaande jaren leerde als: electronische muziek producent (aka The Substitute), op de kunsthumaniora te Brussel (waar hij les kreeg van oa. Dieter Limbourg (BJO) Pieter Van Malderen(Cleymans & Van Geel),...), de! kunsthumaniora te Antwerpen (leerkrachten: Ewout Pierreux, Chris Mentens,...) en het Lemmensinstituut (LUCA School Of Arts) waar hij les krijgt van oa. Ron Van Rossum (leerkracht van oa. Jef Neve en als muzikant was hij te zien bij namen als Toots Thielemans).

Kenzo werkte de laatste jaren samen met een aantal gekende namen waaronder Mathias Vergels & The Village ('Lowie' van het TV-progamma 'Thuis' met muzikanten) een gesigned project onder Sony Music waar oa. Alex Callier als producer aangesteld was en waarmee hij onder andere op de radio zender MNM speelde.

Kenzo zal zich samen met jou storten op wat je allemaal kunt doen als je zelf piano wilt leren spelen, muziek wilt leren schrijven en de echte muziek-freaks zal hij zelfs leren improviseren! En dit alles op een leuke en interessante manier.

"Mijn doel is jonge gasten te leren hoe je gemotiveerd, bewonderd, beloond en natuurlijk bangelijk goed kunt worden door te oefenen voor iets waar je van houdt. Dit leren zie ik als een van de belangrijkste dingen die je moet leren als jong individu in een wereld vol met, wat op het eerste zicht lijkt op, saaie oude mensen dingen."

Ben je (zeer) gevorderd? geen probleem. Theorie en specialisatie in 'Jazz', 'Funk', 'Fusion' en 'contemporary music' zijn enkele van Kenzo's troeven die je enorm zullen interesseren en pushen om tot het 'next-level' niveau te komen waar je naar smacht.

Inschrijven

Uw inschrijving is definitief indien wij de betaling hebben ontvangen en u hiervan van ons een bericht heeft gekregen.