Depot Academy
Muzieklessen
Muzieklessen Drums
Prijs
  • 10 lessen van 30 min. : 170 euro
  • 10 lessen van 60 min. : 320 euro
Inschrijven

Drums

Wil je graag drums leren spelen? Of speel je al jaren drums maar wil je wat meer uitdaging in je spel? Dan zijn onze drumlessen geknipt voor jou.

INSCHRIJVEN voor de nieuwe lessenreeks (start in de week van 29/01/2018) kan vanaf 20 december 2017. Er kan enkel ingeschreven worden met onderstaand inschrijvingsformulier. Geen geschikt lesmoment meer beschikbaar, schrijf je dan in op onze wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan hoort jij het als eerste. Nog een snelle weg is je abonneren op de nieuwsbrief van Depot Academy en je mist geen enkele aankondiging meer.

PRAKTISCHE AFSPRAKEN:

  • bij het inschrijven ben je minstens 12 jaar
  • beginners of starters kiezen best eerst voor een reeks van 10 x 30 min
  • inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Is er geen geschikt lesmoment meer beschikbaar kan je je op de wachtlijst laten noteren
  • breng je eigen drumstokken mee
  • gemiste lessen worden niet ingehaald. Een geannuleerde les door docent wordt ingehaald op het einde van de lessenreeks
  • tijdens schoolvakanties en op feestdagen is er geen les
  • alle instrumentlessen gaan door in Het Depot op niveau 2- Martelarenplein 12, Leuven

Lessenschema

ma
di
wo
13.00u - 22.00u
Martijn Vandenbroek
do
vr
za
12.00u - 18.00u
Reemi Mistiaen
zo

Lesgevers

Martijn Vandenbroek

Martijn is onze nieuwe lesgever drum op woensdag!

Reemi Mistiaen

Op negenjarige leeftijd start Reemi Mistiaen met een opleiding slagwerk onder leiding van Guy Remmerie. Reemi kreeg in zijn verdere studies onder meer les van Evert Van Eynde, Aloïs Verbeeck, Jean-Philippe Komac, Jan Samyn, Luk Artois, Koen Wilmaers en Carlo Willems. In 2004 start Reemi zijn studies aan het Kunsthumaniora van het Lemmensinstituut en het Kunsthumaniora van Brussel. Hierop volgde een korte studieperiode aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. In 2011 starten zijn studies opnieuw aan het Lemmensinstituut in de hogere afdeling. In 2017 studeerde hij af als Master in Klassieke muziek voor Slagwerk en Percussie. Reemi speelde reeds mee met stoeten, plaatselijke concerten en grotere events zoals de Arena Tour 2004 met Belle Perez. Naast het podiumleven is Reemi actief als initiator van percussie en bodypercussion workshops en geeft hij drumlessen.

Inschrijven

Uw inschrijving is definitief indien wij de betaling hebben ontvangen en u hiervan van ons een bericht heeft gekregen.