Cursussen & workshops

Depot Academy organiseert boeiende muziekworkshops. Interesse in een Crash Course Ableton of wil je leren mixen en masteren met Floris De Decker? Zin om hip hop beats te maken in Ableton met Poldoore? Check ons aanbod voor dit voorjaar!

Samenzangworkshop: Find Your Own Voice, Together (met Chantal Acda)

26.09.2019

Ooit al eens in een groep willen zingen? In deze workshop ga je samen met Chantal Acada leren zingen met mekaar. Dat betekent ook: luisteren naar elkaar. Hoe breng je in een groep een nummer zodat het toch een eenheid wordt?

Workshop: Ableton Crash Course (Level 1)

12.10.2019

Leer hoe je snel en handig muziek kan maken, zowel in de studio als op het podium.

Masterclass: Concertfotografie met Alex Vanhee

15.10.2019

Alex Vanhee is één van België's voornaamste muziekfotografen. In twee sessies leer je de belangrijkste knepen van de rockfotografie.

Workshop: Introductie tot Modulaire Synthesizers

16.11.2019

Ook zo benieuwd naar hoe al die knopjes en draadjes bij modulaire synthesizers werken?
Hoe is zo'n synthesizer opgebouwd? Hoe werkt het? Welke modules heb je nodig om zelf van start te gaan? Je leert het op één zaterdagnamiddag.

Workshop: muziektheorie voor autodidacten - 'muziek als taal'

18.11.2019

Ben je een self-made songwriter of producer maar stuit je toch af en toe op de grenzen van je theoretische kennis, dan is deze workshop met Geert Maris (Nona Mez) echt iets voor jou!

Workshop: Mondharmonica voor Beginners

23.11.2019

Zin om de blues harp te leren spelen? Tijdens deze workshop 'mondharmonica voor beginners' leer je in amper drie dagen de mondharmonica bespelen.