Cursussen & workshops

Samenzangworkshop: Find Your Own Voice, Together (met Chantal Acda)

26.09.2019

Ooit al eens in een groep willen zingen? In deze workshop ga je samen met Chantal Acada leren zingen met mekaar. Dat betekent ook: luisteren naar elkaar. Hoe breng je in een groep een nummer zodat het toch een eenheid wordt?

Workshop: individuele stemcoaching - VOLZET

10.10.2019

Ben je nieuwsgierig naar hoe je je stem verder kan ontwikkelen en gezond kan gebruiken bij het zingen? Wil je méér klank met minder moeite? Livia Cuypers zet je op de juiste weg.

Workshop: Ableton Crash Course (Level 1)

12.10.2019

Leer hoe je snel en handig muziek kan maken, zowel in de studio als op het podium.

Masterclass: Concertfotografie met Alex Vanhee - VOLZET

15.10.2019

Alex Vanhee is één van België's voornaamste muziekfotografen. In twee sessies leer je de belangrijkste knepen van de rockfotografie.

Workshop: How To Make Music With Your iPhone & iPad

26.10.2019

Je hebt een iPad of een iPhone en zou deze graag leren gebruiken om (live-) muziek te maken? Dan is deze workshop een must!

Workshop: Cubase voor beginners

07.11.2019

Als het gaat over 'muziekproductie' is de software van Cubase één van dé tools bij uitstek. In deze workshop leer je stap voor stap hoe dit programma werkt.

Workshop: Introductie tot Modulaire Synthesizers

16.11.2019

Ook zo benieuwd naar hoe al die knopjes en draadjes bij modulaire synthesizers werken?
Hoe is zo'n synthesizer opgebouwd? Hoe werkt het? Welke modules heb je nodig om zelf van start te gaan? Je leert het op één zaterdagnamiddag.

Workshop: muziektheorie voor autodidacten - 'muziek als taal'

18.11.2019

Ben je een self-made songwriter of producer maar stuit je toch af en toe op de grenzen van je theoretische kennis, dan is deze workshop met Geert Maris (Nona Mez) echt iets voor jou!

Workshop: Mondharmonica voor Beginners

23.11.2019

Zin om de blues harp te leren spelen? Tijdens deze workshop 'mondharmonica voor beginners' leer je in amper drie dagen de mondharmonica bespelen.