Cursussen & workshops

Depot Academy organiseert boeiende muziekworkshops. Interesse in een Crash Course Ableton of wil je leren mixen en masteren met Floris De Decker? Zin om hip hop beats te maken in Ableton met Poldoore? Check ons aanbod voor dit voorjaar!

Workshop: Mixing & Mastering met Floris De Decker

19.03.2019

Floris De Decker (bekend van Team William, The Van Jets en soundtracks voor de series "Over Water" en "Undercover") loodst je doorheen de wondere wereld van mixing & mastering.

Workshop: Ableton Crash Course (Level 1)

30.03.2019

Leer hoe je snel en handig muziek kan maken, zowel in de studio als op het podium.

Workshop: individuele stemcoaching

02.04.2019

Ben je nieuwsgierig naar hoe je je stem verder kan ontwikkelen en gezond kan gebruiken bij het zingen? Wil je méér klank met minder moeite? Livia Cuypers zet je op de juiste weg.

Samenzangworkshop: Find Your Own Voice, Together (met Chantal Acda)

25.04.2019

Ooit al eens in een groep willen zingen? In deze workshop ga je samen met Chantal Acada leren zingen met mekaar. Dat betekent ook: luisteren naar elkaar. Hoe breng je in een groep een nummer zodat het toch een eenheid wordt?

Workshop: So You Want To Be A Roadie? met Hilko Nackaerts

27.04.2019

Wil je weten hoe een typische productiedag on the road er uitziet en hoe je als roadie een concert tot een goed einde te brengen? In deze workshop leert professional roadie & gitaarwizard Hilko Nackaerts je de kneepjes van het vak.

Workshop: Ableton Crash Course (Level 2)

27.04.2019

Level 2 van Ableton Crash Course. Een goede basis Ableton Live is vereist en bij voorkeur heeft u voorheen al de eerste Ableton Crash Course (Level 1) gevolgd.

Masterclass: (Hip Hop) Beats in Ableton met Poldoore

07.05.2019

Creatieve tips & tricks voor de opkomende beatmaker én het mixen & masteren van hiphop productiesin Ableton, op maat gemaakt voor de dansvloer.