29.01.2018
Vanaf
19:30
Prijs

75 euro

Zangworkshop: find your own voice (met Chantal Acda)

De ideale workshop om op korte tijd een paar grote stappen te zetten als zanger(es).

Hou je van zingen, maar heb je nooit de tijd gehad om zangles te volgen? Wil je op korte tijd een paar grote stappen vooruit zetten als zanger/zangeres? En vooral wil je op een vlotte en leuke manier je eigen stem ontdekken en verder ontwikkelen. En wil je leren hoe je tot goeie backing vocals en harmonische samenzang komt? Dan is deze workshop met en door Chantal Acda (bekend van haar eigen groep Chantal Acda en Isbells) echt iets voor jou!

Centraal in deze workshop staan het plezier van het samen zingen, op zoek gaan naar harmonieën en klanken. Soms alleen en soms weer uit volle borst samen. Hoe meerdere stemmen klein kunnen zijn en tegelijkertijd groots. We werken aan je eigen stem, het luisterend musiceren en vrij zingen.

Doelgroep: van echte beginners tot podiumbeesten.

Praktisch

De zangworkshops vinden plaats op maandag 29 januari, 5 februari en 19 februari. 
De lessen starten om 19u30 en duren tot 22u. 

Locatie: Depot Academy
Martelarenplein 12, 3000 Leuven

Lesgevers

CHANTAL ACDA

Chantal Acda zingt en speelt in Isbells, True Bypass, Sleepingdog en diverse zijprojecten. Ze werkt met Valgeir Sigurdsson, de producer van Bjork en Feist en met Nils Frahm aan nieuw werk. Ze zal in de lessen ingaan op ademhaling, interpretatie, het zoeken naar eigen werk, introspectie en gebruik van ruimte (tevens microfoontechnieken).

Inschrijven