14.04.2018
Vanaf
12:30
Prijs

€120

Lesgevers

Jef Aerts

Ableton Crash Course (level 2)

Wanneer?
Zaterdag 14 april en 21 april
Telkens van 12u30 tot 18u00.

Voor wie?
Iedereen die elektronische muziek wil maken, zijn muziek wil verrijken met loops, beats en synths of zijn muziek live wil brengen.

Een goede basis Ableton Live is vereist en liefst heeft u voorheen al de eerste Ableton Crash Course (Level 1) gevolgd!

Wat?
In deze LEVEL 2 CRASH COURSE bouwen we verder op de basiskennis die is opgedaan in de vorige LEVEL 1 CRASH COURSE. We gaan dieper in op tal van functies, plug-ins en instrumenten om je muziek naar een hoger niveau te tillen. Tijdens en na de les is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen en alles uit te proberen op de computers in het leslokaal. Wanneer je zelf Ableton Live al op je laptop hebt, mag je deze natuurlijk ook (zeker) meenemen.

Volgende onderwerpen komen aan bod:
Advanced Warping & Full Track Warping - Clip Envelopes vs Automatisatie - Wavetable - Advanced Synthesis with Analog & Operator - Racks (Drum Rack, Audio Effect Rack, MIDI Effect Rack, Instrument Rack) - Midi- & Keyboard-Mapping - Macro's - Basis Mixing - Compressor - enz...

Waar?
Depot Academy - Martelarenplein 12, 3000 Leuven

Hoeveel kost het?
Voor twee lessen betaal je 120 euro.

Wie geeft de les?
Jef Aerts is een van de eerste 'Ableton Certified trainers' in België. Hij geeft onder meer workshops DJ/remix with Ableton Live, Live on Stage en Ableton Advanced Production.

Jef Aerts is al sinds 1996 professioneel geluidstechnicus in zowel muziek- als audio-postproductie. Hij werkte in Galaxy Studios, een van de grootste muziekstudio’s van België, waar hij de knepen van het vak leerde. Momenteel werkt hij als geluidstechnicus bij A Sound. Hij is verantwoordelijk voor de geluidsmontages, sound design en mixages van talrijke tv-commercials, tv series, kort- en langspeelfilms.

Als muziekproducer is hij in vele stijlen thuis. Zijn recentste project "Jef N Tim" duikt geregeld op in de Beatport Electro-House top100! Jef leert muzikanten, producers en DJ’s de eindeloze creativiteit van Ableton Live en werd een van de eerste certified trainers voor België. Zijn interesse gaat vooral uit naar elektronische muziek, sound design, mastering, surround sound & game audio.

Inschrijven