Yevgueni (trio) + Aarde aan Daan (ihkv Anderhalvemetersessies) (laatste tickets)

Guko0874 Trio
zaterdag 15 augustus 2020
  • Locatie: M - Museum Leuven
  • Deuren: 19:30

Ticket info

Prijs

€20

Het concert van Yevgueni (trio) en Aarde aan Daan maakt deel uit van het programma 'Anderhalvemetersessies'. Ticketverkoop start op vrijdag 17 juli om 10:00. Meer info en tickets vind je hier.

TIMING

19:30 - Deuren
20:00 - Aarde aan Daan
21:00 - 23:00 - Yevgueni
23:00 - Einde

--

In 2020 viert Yevgueni zijn twintigjarig bestaan. Yevgueni kiest uit het eigen repertoire zijn persoonlijke favorieten en dan vooral de nummers die dit nieuwe jasje het beste passen en toont zich van zijn meest ingetogen kant! Op deze unieke manier loodst Yevgueni u door zijn twintigjarige bestaan. Met nooit eerder vertelde verhalen, met nog meer ontroering, maar daarom niet met minder humor. En af en toe – waarom niet – met de gekende ambiance!

Support-act: Aarde aan Daan.

Aarde aan Daan gaat op expeditie door de Nederlandse taal en zingt zijn bevindingen in dromerige en kleurrijke indiepop. De dagdroompop van Nederbelg Daan Hafkamp ademt poëzie, zowel in tekst als in sound. De liefde bracht Daan van Amsterdam naar Antwerpen. Toen de liefde stukliep bleef Antwerpen. En ontstond Aarde aan Daan. Live speelt Daan met Helena (Pavlove), Hanne (Jacle Bow) en Robbe (Walmok).