YES (nieuwe datum)

YES
zaterdag 11 juni 2022
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€43 - €46

Cultuurkaart KU Leuven

€39 - €43

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Eén van de meest ultieme en innovatieve prog-rock bands op ons podium.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar zaterdag 11 juni 2022. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

YES is geschiedenis. Deze levensechte legendes van het prog-rock genre zakken met hun 'Album Series 2020 Tour' af naar Het Depot! Te verwachten? Een ode aan 'Relayer' uit 1974, aangevuld met absolute YES klassiekers!

In een zoveelste vernieuwde bezetting bestaat YES in 2020 uit Steve Howe (gitaren), Alan White (drums), Geoff Downes (Keys), Billy Sherwood (bas en backing), Jon Davison (zang) en Jay Schellen (drums en percussie).

Met al meer dan veertig jaar op de teller, immer wisselende bezettingen, heuse hits en legendarische LP's bestaat YES nog steeds uit levensechte legendes van het prog-rock genre. Niet te missen!