Warhola + Tessa Dixson

Warhola
06 december 2018
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Support-act: 20:30
  • Main act: 21:30

Ticket info

Prijs

€21 - €24

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €18 - €21

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Oliver Symons – ja, da's die van Bazart – staat met Warhola garant voor slicke spaarzame R&B pop die tot diep onder de huid kruipt.

Toch klinkt Warhola een stuk buitenaardser dan de gemiddelde popmuziek: met autotune, kletterende beats, brommende subbassen en slimme textuur-elementen wordt je continu op het verkeerde been gezet.

De invloeden van Warhola rijken ver en diep, maar komen subtiel en fijnzinnig tot uiting: de hedonistische neosoul van The Weeknd, de vervormde noise van Death Grips, de pop hooks van Justin Timberlake. Charismatisch, stijlvol, eigenwijs en meeslepend, Warhola is – in een notendop – een artiest die je moet koesteren. De grootste Belgische popsensatie sinds Oscar And The Wolf? Wij geloven van wel.

Twee jaar na zijn debuut-EP 'Aura' laat Warhola nieuw materiaal op de wereld los. De meest recente telg heet 'Promise' en is een voorbode voor het debuut van de band, dat er in 2019 aankomt.

Support-act: Tessa Dixson.