Wallace Vanborn (nieuwe datum)

WallaceVanborn
zaterdag 19 september 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€16 - €19

Cultuurkaart KU Leuven

€14 - €16

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Je bubbel moet in volledigheid aanwezig zijn voor je Het Depot mag betreden.

Meer info

Een mix van zware rockriffs met catchy hooks en pompende ritmiek voor fans van Triggerfinger, Millionaire, STAKE en The Hickey Underworld.

Dit concert werd verplaatst naar 19 september 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

TIMING

20:00 Doors
20:30 support-act Paceshifters
21:30 Wallace Vanborn

--

Wallace Vanborn voorziet de Belgische rockscene al een tiental jaar van een mix van stevige gitaren en catchy hooks. Ian Clement, Sylvester Vanborm en Dries Hoof brachten in die periode drie albums uit en speelden meer dan vierhonderd shows in Europa en de VS.

In 2010 deed Wallace Vanborn zijn intrede in het Vlaamse muzieklandschap met het debuutalbum 'Free Blank Shots'. In november 2019 lossen ze nieuwe album 'A Scalp For The Tribe'!

Support-act: Paceshifters.