Vuurdoop Selects

Vuurdoop
dinsdag 10 maart 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Gratis

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Vuurdoop Selects met Dyce, Maxxo Vision en Sevens!

Met ‘Vuurdoop Selects’ presenteren de studenten van PXL-Music op drie locaties opkomende artiesten van eigen kweek. Op 10 maart vormt Het Depot het decor voor hun vuurdoop!

--

TIMING

20:00 - Doors
20:30 - Sevens
21:15 - MAXXO VI$ION
22:00 - Dyce
22:30 - end

--

DYCE

Onder invloed van vier talen en minstens evenveel muzikale inspiraties groeide Dyce op in Leuven. De jonge rapper uit zich in verschillende talen over zelf geproduceerde melodische trapbeats. Binnenkort treedt hij aan in de halve finale van Humo's Rock Rally. In 2016 kaapte hij als lid van Rewind Production reeds zilver! Live te ontdekken op Vuurdoop Selects!

MAXXO VISSION

Maxxo Vision staat garant voor catchy melodieën die zo in je hoofd blijven rondzweven. Deze Leuvense youngster is ondertussen al even bezig met het verfijnen van zijn werk en zal dit binnenkort ook delen door zijn eerste EP te releasen!

SEVENS

Beloftevolle, Hasseltse, multi-instrumentale artiest die zich uit door te zingen en producen. Moeiteloos versmelt hij R&B en soul in zijn sound, die nauw met andere urban genres verwant is. Onlangs toonde hij met een intieme akoestische versie van de single 'What If' nog zijn diversiteit aan. Ook live weet hij fragiel uit de hoek te komen!

--

Het ontdekkingsfestival Vuurdoop is uitgegroeid tot het vlaggenschip van PXL-Music! Studenten muziek, muziekmanagement en muziektechniek zetten samen het festival op en presenteren er de strafste alumnibands en de afstudeerprojecten van de eigen derdejaars. Eerder prijkten WWWater, Shht, Susobrino, Portland, The Guru Guru, Warhola en Brutus op de affiche. Op 15 mei 2020 ontdek je in Hasselt gratis de nieuwe muzikale fakkeldragers van morgen.