Uur KULtuur: The Radar Station + Sunday Rose + Crooked Steps (sold out)

theradarstation
maandag 26 oktober 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Gratis

Bij KU Leuven zijn ze dol op jong talent. Daarom halen we samen met hen de winnaars van De Nieuwe Lichting naar Het Depot! Ontdek wie er in de voetsporen van Tamino, Portland, Equal Idiots, Brihang en Tessa Dixson mag treden.

Eén bestelling = één bubbel. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

TIMING

20:00 - Doors
20:20 - 21:05 - Crooked Steps
21:25 - 22:10 - Sunday Rose
22:30 - 23:15 - The Radar Station

THE RADAR STATION

Met hun gelaagde indierock à la The War On Drugs en The National triomfeerde The Radar Station begin dit jaar tijdens De Nieuwe Lichting. Ooit gingen ze door het leven als Barefoot and the Shoes, maar als The Radar Station krijgt het viertal eindelijk de erkenning die ze verdienen. Wat ons betreft, zijn deze Belgen voorbestemd voor veel grootse dingen!

SUNDAY ROSE

Sunday Rose is ook gewoon wel de jonge Antwerpse Rachel Mulowayi, maar dan met een karrenvracht aan attitude op een podium of in een recording studio. Ze heeft de stem van een engel en ze kan ook nog eens nummers schrijven die je maar een keer hoeft te horen om je daarna nooit meer los te laten. Ze doet haar eigen ding met soul en pop, en dat mag voor haar zeer hedendaags klinken, alhoewel je in sommige van haar nummers ook een oude ziel zal kunnen herkennen.

Met haar eerste single werd ze opgepikt door De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en sinds 31 januari mag ze zich één van de drie winnaars van 2020 noemen. Ook Humo pikte haar op voor de Rock Rally, ze mocht al aantreden in de Zevende Dag en Vandaag.

Live brengt ze een vijfkoppige band mee, die haar voorziet van de perfecte achtergrond om haar soul en pop tot leven te brengen!

CROOKED STEPS

Met de single ‘Sugar’ werden ze door Jan Paternoster geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2020 en enkele weken later werden ze op Studio Brussel tot één van de drie winnaars gekroond!

Crooked Steps staat voor schroeiende gitaren, catchy meebrulbare zanglijnen en een geweldig strakke ritmesectie: garagerock met een bluesy kantje, stijf staand van de suiker en adrenaline. Voor fans van Black Box Revelation, Miles Kane en The Black Keys.