Tribute Jan Van Kelst

Facebook 1576611484811
zaterdag 01 februari 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Gratis

Room setup

Box

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zetels en zijn er dus enkel staanplaatsen.

Meer info

Een ode aan Jan Van Kelst, die op 3 december 2019 uit het leven stapte.

Jan Van Kelst, muzikant, liedjesschrijver en uitvinder van de Kelstone, stapte op 3 december 2019 uit het leven.

Heel wat vrienden/muzikanten die hem hebben gekend, willen hem heel graag op een gepaste, muzikale manier herdenken. Er wordt een groep bij elkaar gebracht, enkel en alleen voor deze avond. Het zal een unieke avond worden, met mensen die normaal gezien niet samen spelen. Je kan er terecht met al je verhalen over Jan, een lach en een traan tussen pot en pint.

We vermoeden dat Jan hiermee heel gelukkig zou geweest zijn. De erkenning die hij zo gewild had, krijgt hij bij deze. Hij leeft verder in ons hart en zijn instrument met een snaar of negen.

--

Voor degene die de herdenking financieel willen steunen, mag een vrije bijdrage storten op BE 78 7490 1839 1686 met de melding "tribute JVK" op naam Ann Deckers. Of je kan de dag zelf aan de inkom een vrije bijdrage geven.

Alle eventuele winst die deze avond gemaakt wordt zullen we schenken aan het Centrum ter Preventie van Zelfdoding en aan de VZW Verb(l)ind, dat werkt rond eenzaamheid.