Tones And I (sold out)

Tones And I
zaterdag 07 maart 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Support-act: 20:30
  • Main act: 21:30

Ticket info

Prijs

€20 - €23

Cultuurkaart KU Leuven

€18 - €20

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Australisch fenomeen startte haar carrière op straat, maar brak vrijwel meteen door met debuutsingle 'Johnny Run Away'. Inmiddels is haar eerste EP er, waarvan 'The Kids Are Coming' de titeltrack is!

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 4 oktober om 10:00.

Soms is het meteen raak: de Australische artiest Tones and I besloot spontaan het kustplaatsje Byron Bay te bezoeken om wat liedjes te vertolken voor de voorbijgangers. Dat liep op de eerste dag al uit de hand: een behoorlijk grote menigte verzamelde zich om haar heen, compleet in de greep van haar aanstekelijke en ontwapenende popliedjes.

Meteen was het duidelijk dat werk in de detailhandel niet haar roeping zou worden. Het bleek een verstandige keuze, want de populariteit van Tones and I klom in een onwaarschijnlijk tempo. De wereld buiten Down Under begint nu ook warm to lopen. Het is namelijk verdomd moeilijk om niet gecharmeerd te zijn van oorwurmen als 'Johnny Run Away' en 'Dance Monkey'.

Support-act: Billy Davis.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.