The Lighthouse (nieuwe datum) (matinée concert)

The Lighthouse Band Colour Close Pic By Diederik Craps Lr
zaterdag 28 november 2020
  • Deuren: 16:00

Ticket info

Prijs

€12 - €15

Cultuurkaart KU Leuven

€10 - €12

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor ze Het Depot mag betreden.

Meer info

Songs that feel like Fridays. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 28 november 2020. Er zullen twee concerten gepland staan op 28 november en ticketkopers zullen de keuze krijgen te kiezen tussen een concert om 16:00 en om 20:00. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke mail. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

Volgens The Lighthouse zijn vrijdagen, of liever vrijdagavonden, bedoeld om je zonder zorgen onder te dompelen in de nacht. Dan kan zowel met opzwepende beats en catchy lyrics als met een bedwelmende gelaagdheid van gitaar en synths, die bij tijden haast mysterieus aandoet.

Met hun single 'Hollywood' wist de band bekendheid bij het grote publiek te bereiken en haalden ze de gouden plak bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Dat het succesrecept van The Lighthouse werkt, bewijst het mooie rijtje hoogtepunten. Zo bracht een reeks van meer dan honderd live shows de band onder andere op het Hongaarse Sziget Festival, Pukkelpop, Suikerrock, Maanrock, Crammerock en tal van andere binnen- en buitenlandse podia.

Hun album 'Whatever Comes Our Way' zag het licht op 27 september 2019 en werd geproduceerd door multi-platinumproducer Huub Reijnders (NL). Verwacht een uiteenlopende waaier van intelligente popsongs, die verder bouwen op het elan van hun vorig werk, maar duidelijk een evolutie tonen naar The Lighthouse als volwassen band.

De nieuwe songs nemen de luisteraar meer dan ooit mee op een trip in hun universum van zwoele zomeravonden en wilde avonturen, maar ook van vertwijfeling en groeiende verantwoordelijkheden terwijl de jeugdjaren stilaan tot een einde komen. Dans mee op 12 mei 2020!

Support-act: LILØ