The Bootleg Beatles (sold out)

Bootleg Beatles Band Tourposter 2020
dinsdag 18 februari 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 21:00

Ticket info

Prijs

€28 - €31

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €26 - €28

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

All you need is The Bootleg Beatles.

TIMING

20:00 - Doors
21:00 - The Bootleg Beatles
22:30 - end show

De Engelse Beatles-coverband The Bootleg Beatles bestaat al ruim drie keer zo lang als het origineel. Wie ze ooit live zag, weet hoe verbijsterend goed ze zijn. Deze Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney himself en is de enige tributeband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Zoals George Harrison zelf ooit zei: “The Bootleg Beatles kennen waarschijnlijk beter de akkoorden dan ikzelf.”

In hun ruim dertigjarig bestaan hebben The Bootleg Beatles de standaard gezet voor al die honderden tribute bands die de magie van de grootste popgroep aller tijden levend houden.

Als je je ogen sluit, hoor je The Beatles. Als je ze openhoudt, zie je The Beatles! Tijdens hun shows gebruiken ze de originele instrumenten en kostuums. Alle periodes uit de carrière van The Fab Four passeren de revue, van het begin als frisse beatband via de perfecte popsongperiode tot de psychedelische tijd.

Na een geslaagde passage in Het Depot in 2015, zakt deze fantastische tributeband opnieuw af naar Het Depot. Klassiekers als 'Yesterday', 'She Loves You', 'Here Comes The Sun' en 'Hey Jude' zullen niet ontbreken!

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 22 maart om 11:00.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.