TaxiWars (nieuwe datum)

H4Ol0 Jr0
woensdag 16 februari 2022
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€17 - €20

Cultuurkaart KU Leuven

€15 - €17

Verkooppunten

Room setup

Box

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zetels en zijn er dus enkel staanplaatsen.

Meer info

TaxiWars klinkt als spannende New Yorkse grootstadsjazz, waarbij de instrumenten lijken te zijn ingeplugd op de zenuwbanen van Barman zelf.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 16 februari 2022. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

Dat dEUS-frontman Tom Barman van alle markten thuis is, blijkt eens te meer met TaxiWars. Anders dan bij elektroproject Magnus en rockband dEUS, kan Barman hierin zijn liefde voor jazz kwijt. De in New York residerende saxofonist Robin Verheyen werd daarbij de gedroomde partner in crime. Het resulteert in een titelloos album uit 2015, waarop behendig wordt bewogen tussen experimentele jazz en de meer behapbare kant van het genre.

Op nieuw album ‘Artificial Horizon’ klinkt het klankenpalet nog breder. De rokerige punkstem van Tom Barman maakt het helemaal af. Benieuwd? Live te ontdekken in Het Depot!

Support-act: Tristan.