Suzan & Freek - Sold Out

SuzanFreek
dinsdag 10 december 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€13 - €16

Cultuurkaart KU Leuven

€11 - €13

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Suzan & Freek, het popduo achter de hit 'Als Het Avond Is', groeide uit van doodgewoon koppel tot een echte hype in Nederland.

TIMING

20:00 - Doors
21:00 - Suzan & Freek
22:30 - end show

--

Het carrièreverloop van het Nederlandse popduo Suzan & Freek kan als een sprookje worden bestempeld. Nadat de twee elkaar leren kennen op de middelbare school en een relatie starten, besluiten ze al snel om samen muziek te maken. Hun succesvolle covers, met telkens dat unieke 'Suzan & Freek sausje' er overheen, vinden al snel de weg naar het internet en het duo bouwt in geen tijd een grote fanbase op.

Wanneer hun verise van 'Don't Let Me Down' van The Chainsmokers viraal gaat en Mr Probz himself hun versie van 'Nothing Really Matters' deelt, lijkt de trein vertrokken.

Het grote succes buiten Nederland komt er echter met hun eerste eigen single ‘Als Het Avond Is’. Een enorm beklijvende en aanstekelijke popsong die al snel de weg naar de hitlijsten vindt en in eigen land zelfs drie weken op nummer 1 staat. De single wordt grijsgedraaid op zowat alle Vlaamse radiozenders en is ondertussen goed voor maar liefst 27 miljoen streams op Spotify, 13 miljoen views op Youtube en staat al weken in de top 10 van de Ultratop. Het mag duidelijk zijn dat ze klaar zijn om ook Vlaanderen te veroveren.

Te beginnen op 10 december in Het Depot. Tot dan!

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.