STUFF. (releaseparty 'T(h)reats')

STUFF
vrijdag 11 juni 2021
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€16

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Je bubbel moet in volledigheid aanwezig zijn voor je Het Depot mag betreden.

Meer info

Music from outer space. Ofte: vijf hypertalenten die samen een avant-gardistische stijlencocktail van jazz, electronica, funk en hiphop produceren.

Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen. Eén bestelling = één bubbel. Jouw bubbel bestaat uit de personen waarmee je tickets hebt aangekocht. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

Het Belgische STUFF. bestaat uit vijf absolute rasmuzikanten. Hun unieke STUFF.-klank filteren ze uit een gigantische resem stijlen en daarmee pronken ze al enkele jaren heel erg lonely at the top van de Belgische live-scene.

STUFF. zit in de invloedssfeer van de ijle jazzy elektronica van Amon Tobin, de postrockjazz van Tortoise, de jazzfusion van wijlen Marc ‘Telex’ Moulin en de cut-ups van Flying Lotus. Maar bovenal vormt STUFF. een band die heerlijk virtuoos zichzelf is én blijft.

Op 11 juni presenteren ze hun derde album in Het Depot: 'T(h)reats'. Wie STUFF. al eerder aan het werk zag, hoeft niet overtuigd te worden. STUFF. is bedwelmend, overrompeld, beklijvend, maar bovenal groovet STUFF. zoals jazz behoort te grooven. Promiscue, hypernerveus en waanzinnig strak.