St. Paul & The Broken Bones + Eli Paperboy Reed

StPaulBB
donderdag 13 juni 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€21 - €24

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €19 - €21

Verkooppunten

Room setup

Box

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zetels en zijn er dus enkel staanplaatsen.

Meer info

Supersoulvol Amerikaans ensemble rond zanger Paul Janeway bewijst dat het soulgenre heil biedt en op hun sterktes inspeelt.

TIMING

20:00 - Doors
20:20 - Eli Paperboy Reed
21:45 - St. Paul and The Broken Bones

Frontman Paul Janeway heeft dé stem, het charisma en dé band (The Broken Bones) om de top te bereiken. St. Paul & The Broken Bones voorzien zich van de nodige toeters en bellen voor een swingende link naar de meest inspirerende soulvedetten uit de sixties en seventies!

De intensiteit van James Brown die de klank van Otis Redding ontmoet. Dàt is St. Paul & The Broken Bones. De band brengt een eigen retro-geluid, maar is vooral ook schatplichtig aan een lange geschiedenis van soul en gospel.

Wie erbij was tijdens hun concert in Het Depot in 2017, kan bevestigen dat een concert van St. Paul & The Broken Bones een onvergetelijke ervaring is. Hun laatst uitgebrachte album 'Young Sick Camellia' bevestigt hun reputatie als een band die je ongetwijfeld de benen doet loszwieren.

Special guest: Eli Paperboy Reed!