St. Grandson

St Grandson Benjamin Decloedt
maandag 02 december 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€10 - €12

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €8 - €10

Verkooppunten

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

De afgelopen jaren werkte St. Grandson aan nieuw materiaal en nu is hij helemaal terug. De eerste single 'The Tide' doet alvast smaken naar (veel) meer!

Het concert van St. Grandson in Het Depot op 5 maart 2019 wordt uitgesteld naar 2 december 2019. Ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

Reeds aangekochte tickets blijven geldig of kunnen terugbetaald worden. Indien u uw tickets wilt laten terugbetalen, gelieve dan voor 30 maart te mailen naar ticket@hetdepot.be.

--

St. Grandson, het muzikale geesteskind van Benjamin Decloedt, won in 2015 De Nieuwe Lichting met het wondermooie ‘Midnight Swim’. Zijn daaropvolgende single ‘You Will Find’ werd meteen gebombardeerd tot hotshot op Studio Brussel en veroverde een plaats in ‘De Afrekening’ (StuBru) en ‘Vox’ (Radio 1). In 2017 liet hij zijn debuutplaat ‘Wildfire’ op de wereld los.

St. Grandson verdween in 2018 even van de radar om in alle rust aan nieuw materiaal en een nieuwe sound te werken. Het resultaat neemt ie op 5 maart mee naar Het Depot. Verwacht je aan frisse, vinnige popsongs met een elektronische touch en voorzien van St. Grandson’s warme, meeslepende vocals.