St. Grandson (solo)

St Grandson Benjamin Decloedt
maandag 02 december 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 21:00

Ticket info

Prijs

€10 - €12

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €8 - €10

Verkooppunten

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

De afgelopen jaren werkte St. Grandson aan nieuw materiaal en nu is hij helemaal terug. De eerste single 'The Tide' doet alvast smaken naar (veel) meer!

St. Grandson, het muzikale geesteskind van Benjamin Decloedt, won in 2015 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel met het wondermooie Midnight Swim.

Zijn daaropvolgende single You Will Find werd gebombardeerd tot hotshot en scoorde hoog in De Afrekening en de Voxlijst van Radio 1. In 2017 liet hij zijn debuutplaat Wildfire op de wereld los.

In 2018 verdween St. Grandson even van de radar om in alle rust aan nieuw materiaal te werken. Een proces dat langer duurde dan verwacht, omdat hij intussen ook voor het eerst vader werd.

Op 2 december komt hij zijn nieuwe (en oude) materiaal helemaal solo voorstellen in Het Depot. Verwacht je aan een intieme avond vol frisse akoestische popsongs overgoten door St. Grandson’s warme, meeslepende vocals.