Spinvis

Spinvis
vrijdag 07 mei 2021
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€25 - €28

Cultuurkaart KU Leuven

€22 - €25

Verkooppunten

Room setup

Flex (vanaf 1 januari 2021)

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Met nieuw album in Het Depot!

De ticketverkoop voor dit concert start op woensdag 14 oktober om 11:00. Eén bestelling = één bubbel. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen.

Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot één van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als 'Dagen Van Gras, Dagen Van Stro' (2005), 'Tot Ziens, Justine Keller' (2011) en 'Trein Vuur Dageraad' (2017). Nieuwe muziek is onderweg en laat niet lang op zich wachten. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

Want. Grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen ver vooruit. Neem het verschijnen van een nieuw Spinvis-album.

'7.6.9.6.' verscheen op 2 oktober. In tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.