Soulsister (nieuwe datum)

20170623 Soulsister 56
zaterdag 05 juni 2021
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€31 - €34

Cultuurkaart KU Leuven

€28 - €31

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

In 2020 vieren Jan Leyers en Paul Michiel de dertige verjaardag van hun tweede album 'Heat'! Met volle overtuiging, trots op wat ze samen hadden en hebben, én met nieuw werk!

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar zaterdag 5 juni 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

Chemie en magie. Leyers en Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap 'The Soul Sisters' heten, leveranciers van magische songs, van het debuut 'You Get Me' via mijlpalen als 'Like A Mountain' en de wereldhit 'The Way To Your Heart' naar het rijpere werk als 'Heat' en 'Simple Rule'. Met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel, bleef de chemie na al die jaren intact.

In 2020 staan de heren er weer met volle overtuiging en trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben. Verwacht je aan de hits én nieuw werk! Soulsister is terug. En hoe.