SONS

Middel 1
woensdag 27 november 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Support-act: 20:30
  • Main act: 21:30

Ticket info

Prijs

€16 - €19

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €14 - €16

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Met goudeerlijke garagerock en debuut 'Family Dinner' in Het Depot!

De vier vrienden uit Melsele waren amper een jaar samen muziek aan het spelen toen ze begin 2018 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel wonnen. Vervolgens kende hun jaar een exponentiële groei. Ze brachten twee singles uit: 'Ricochet' en 'Tube Spit'. Aan het einde van 2018 stond de teller op 72 concerten, met passages onder meer passages op Rock Werchter, Suikerrock, Lokerse Feesten en Rock Herk.

Goed op elkaar ingespeeld trokken ze in december de studio in met producers Reinhard Vanbergen (Das Pop) en Michael Badger-Taweel (King Gizzard & The Lizard Wizard). Het resultaat heet 'Family Dinner' en kwam uit in april. Na hun exclusieve 'SONS on stage' in Het Depot zakken ze in november opnieuw af naar uw favoriete Leuvense concertzaal!

Support-act: Drum Drum Dance Dance.

"Te klasseren onder ‘heerlijke herrie’, tussen Equal Idiots, King Gizzard en Ty Segall: schorriemorrie dat niets te zoeken heeft op een familiediner en alles op een festivalpodium." - Humo

"In minder dan twee jaar van een bak bier in een zweetkot naar rum in Werchter: de carrière van SONS gaat even snel vooruit als het gemiddelde nummer op hun debuut Family Dinner." - Focus Knack