Shht

Shht1
maandag 23 maart 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
Tickets

Ticket info

Prijs

€15 - €18

Cultuurkaart KU Leuven

€12 - €15

Verkooppunten

Room setup

Box

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zetels en zijn er dus enkel staanplaatsen.

Meer info

Na felgesmaakte passages op Best Kept Secret en Pukkelpop stelt Shht hun 2e album voor in Het Depot. Shht would like to talk about you!

In november stonden ze voor de eerste keer in Het Depot, wat daaruit volgde was een complete overrompeling van intense bas, onvoorstelbaar veel autotune en geschifte dansmoves. Hun liveshows zijn een energieke ervaring balancerend tussen aardbevingen in Haïti en een LSD-trip.

Shht speelt niet alleen chaos, maar ook geflipt strak. bij deze dus een nieuwe kans voor diegenen die Shht nog nooit live zagen. Be prepared.

"Shht zijn nozems uit Gent die antimuziek spelen op hun antioptredens (lees: extreme noisepop én een cover van ‘Bohemian Rhapsody’). Hun debuutplaat ‘Love Love Love’ was een monstersucces in de hitparade van de waanzin. Toen we hen vroegen om een fotodagboek bij te houden van hun tournee in Spanje, kregen we een reeks naaktfoto’s doorgestuurd. Betreed op eigen risico." -Humo

"De zotste en tegelijkertijd meest geniale band van dit land? Je moet de laatste jaren in een hol hebben gewoond om niet bij Shht te stranden. Een band, il faut le dire, die met verve bewezen heeft dat je alles alleen kan wanneer je tonnen talent in huis hebt. En dat heeft deze Gentse band. Zo veel zelfs dat Shht het enige is waarmee Shht te vergelijken valt." -Luminous Dash