Shht (sold out)

Shht1
maandag 09 november 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€15 - €18

Cultuurkaart KU Leuven

€12 - €15

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend (t.e.m. 31 december 2020)

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor ze Het Depot mag betreden.

Meer info

Een energieke ervaring balancerend tussen aardbevingen in Haïti en een LSD-trip.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar maandag 9 november 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

In november stonden ze voor de eerste keer in Het Depot, wat daaruit volgde was een complete overrompeling van intense bas, onvoorstelbaar veel autotune en geschifte dansmoves. Hun liveshows zijn een energieke ervaring balancerend tussen aardbevingen in Haïti en een LSD-trip.

Shht speelt niet alleen chaos, maar ook geflipt strak. bij deze dus een nieuwe kans voor diegenen die Shht nog nooit live zagen. Be prepared.

"Shht zijn nozems uit Gent die antimuziek spelen op hun antioptredens (lees: extreme noisepop én een cover van ‘Bohemian Rhapsody’). Hun debuutplaat ‘Love Love Love’ was een monstersucces in de hitparade van de waanzin. Toen we hen vroegen om een fotodagboek bij te houden van hun tournee in Spanje, kregen we een reeks naaktfoto’s doorgestuurd. Betreed op eigen risico." -Humo

"De zotste en tegelijkertijd meest geniale band van dit land? Je moet de laatste jaren in een hol hebben gewoond om niet bij Shht te stranden. Een band, il faut le dire, die met verve bewezen heeft dat je alles alleen kan wanneer je tonnen talent in huis hebt. En dat heeft deze Gentse band. Zo veel zelfs dat Shht het enige is waarmee Shht te vergelijken valt." -Luminous Dash

Support-act: CasseCouilles.