Selah Sue for LIVE2020

Selah
zondag 25 oktober 2020
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 20:45

Ticket info

Prijs

€30

Verkooppunten

Room setup

Zittend (t.e.m. 31 december 2020)

Deze opstelling is volledig zittend en er is géén drankservice aanwezig. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor deze Het Depot mag betreden.

Meer info

Leuvense queen Selah zamelt geld in voor steunfonds LIVE2020 én haar eigen crew!

De ticketverkoop voor dit concert start op woensdag 14 oktober om 14:00. Eén bestelling = één bubbel. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen.

Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

In 2011 releasede Selah Sue haar debuut 'Selah Sue', een album waarop ze in alle eerlijkheid zong over haar depressieve tienerjaren. Al snel werd Selah Sue één van de grootste fenomenen van de muziekindustrie van de jaren 2010. Haar vervolgalbum 'Reason' (2015) bevestigde weer maar eens de omvang van haar ware talent. Sindsdien wordt Selah Sue beschouwd als een ware inspiratiebron voor een hele nieuwe generatie artiesten.

Op een occasionele samenwerking met internationale grootheden als Childish Gambino of Marcus Miller na, trok Selah Sue zich vijf jaar lang terug in artistiek stilzwijgen. Met volle overgave stortte de Leuvense muzikante zich op haar gezinsgeluk. Intussen is er na lang wachten een nieuwe EP: 'Bedroom', waarmee Selah Sue het over een heel andere boeg gooit. De songs voelen intiemer dan ooit, zijn geschreven in haar slaapkamer en dompelen ons onder in de transformatie van muzikant naar moeder. Hoe dat klinkt? Live te ontdekken in Het Depot.

--

Eerder deze avond is Selah Sue centrale gast bij de #ikluisterbelgisch tour van Studio Brussel, die (zonder publiek) uitzenden vanuit Het Depot. Erna blijft ze plakken en speelt ze een concert (voor publiek), maar dat doet ze niet zomaar. Ze zamelt namelijk geld in voor steunfonds LIVE2020 én haar eigen crew. Ook de winst die Het Depot deze concertavond horecagewijs maakt, gaat integraal naar het noodfonds.