Selah Sue for LIVE2020 (geannuleerd)

Selah
zondag 25 oktober 2020
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 20:45

Ticket info

Prijs

€30

Verkooppunten

Leuvense queen Selah zamelt geld in voor steunfonds LIVE2020 én haar eigen crew!

Op vrijdag 23 oktober maakte het Overlegcomité nieuwe maatregelen voor de cultuursector bekend. Sindsdien mogen er maximum 200 toeschouwers in onze concertzaal aanwezig zijn. Helaas betekent deze vernieuwde richtlijn dat het geplande concert van Selah Sue t.v.v. solidariteitsfonds LIVE2020 op zondag 25 oktober 2020 niet in veilige omstandigheden plaatsvinden. Dit concert wordt geannuleerd. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail.

--

In 2011 releasede Selah Sue haar debuut 'Selah Sue', een album waarop ze in alle eerlijkheid zong over haar depressieve tienerjaren. Al snel werd Selah Sue één van de grootste fenomenen van de muziekindustrie van de jaren 2010. Haar vervolgalbum 'Reason' (2015) bevestigde weer maar eens de omvang van haar ware talent. Sindsdien wordt Selah Sue beschouwd als een ware inspiratiebron voor een hele nieuwe generatie artiesten.

Op een occasionele samenwerking met internationale grootheden als Childish Gambino of Marcus Miller na, trok Selah Sue zich vijf jaar lang terug in artistiek stilzwijgen. Met volle overgave stortte de Leuvense muzikante zich op haar gezinsgeluk. Intussen is er na lang wachten een nieuwe EP: 'Bedroom', waarmee Selah Sue het over een heel andere boeg gooit. De songs voelen intiemer dan ooit, zijn geschreven in haar slaapkamer en dompelen ons onder in de transformatie van muzikant naar moeder. Hoe dat klinkt? Live te ontdekken in Het Depot.

--

Eerder deze avond is Selah Sue centrale gast bij de #ikluisterbelgisch tour van Studio Brussel, die (zonder publiek) uitzenden vanuit Het Depot. Erna blijft ze plakken en speelt ze een concert (voor publiek), maar dat doet ze niet zomaar. Ze zamelt namelijk geld in voor steunfonds LIVE2020 én haar eigen crew. Ook de winst die Het Depot deze concertavond horecagewijs maakt, gaat integraal naar het noodfonds.