Raymond 70 (sold out)

Raymond
vrijdag 28 februari 2020
  • Deuren: 20:00
  • Main act: 20:45

Ticket info

Prijs

€26 - €28

Cultuurkaart KU Leuven

€24 - €26

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Februari 2020 zal een nieuwe mijlpaal vormen in het leven van dit Valentijnskind, want dan neemt Raymond immers de kaap van '70 jaar Raymond van het Groenewoud'

TIMING

20:45 - set 1
21:40 - pauze
22:05 - set 2
23:00 - einde

Wat moeten we u over Raymond vertellen dat u nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af en is, tegen wil en dank, tot een instituut uitgegroeid. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer.

Na vijf decennia in het Belgische muzieklandschap is de grootmeester nog lang niet afgeschreven en blijft hij hip zijn ding doen, getuige hiervan de recente samenwerkingen met Slongs en Tourist LeMC.

Eind 2015 ontbond Raymond zijn vaste begeleidingsgroep en ging onze zelfverklaarde tekstdichter, filosoof en clown succesvol solo verder met de tournee 'Kreten en Gefluister'.

Voor zijn 70ste verjaardag trekt Raymond weer alle registers open en worden zijn trouwe muzikanten weer opgetrommeld voor een heuse reeks feestelijke 'Raymond 70' verjaardagsconcerten, met als extraatje een blazerssectie en gelardeerd met historisch en recent beeldmateriaal. Onze jarige hopman zal laveren tussen vroeger en nu, grasduinend in zijn immense repertoire met een lach en een traan en voorzien van de gepaste toeters en bellen.

Een unieke avond tussen uitgepuurd breekbaar en onverslijtbaar rockend. Niet te missen!

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.