Protoje (nieuwe datum)

Amot Protoje 1 @ Chance Nkosi Gomez
woensdag 20 oktober 2021
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€28 - €31

Cultuurkaart KU Leuven

€25 - €28

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Met Protoje als hoofdrolspeler van de roots-reggae revival, waait er al enkele jaren een frisse wind door Jamaica.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 20 oktober 2021. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

We winden er geen doekjes om. Protoje is dé meest toonaangevende reggae-artiest van zijn generatie. Met een uitzonderlijk gevoel voor ritme en een stijl die reggae, pop en dub transformeert, staat hij garant voor een verrukkelijk zomers geheel.

Noem Protoje gerust de belangrijkste vertegenwoordiger van de nieuwe 'conscious generation'. Na de albums 'The 8 Year Affair' en 'Ancient Future' (met de hit 'Who Knows' met Chronixx) is de populariteit van deze zoon van een voormalig Calypso King en zangeres Lorna Benett niet meer te houden. Sociaal-bewogen gaat hij verder met de rootsreggae waarmee Bob Marley noodgedwongen moest stoppen.

Afgelopen jaar maakte hij nog furore op Couleur Café 2019. Wordt zijn passage in Het Depot nóg beter dan deze absolute voltreffer? Who knows.