Pokey LaFarge (postponed)

Pokey
woensdag 18 november 2020
  • Deuren: 20:00

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

In een coronavrije wereld kunnen wij in onze zaal 960 personen verwelkomen. De federale overheid besliste dat er vanaf september indoor evenementen voor 200 personen kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat de geplande concerten van komend najaar met een hoge capaciteit opnieuw moeten verplaatst worden naar een latere datum. Voor heel wat concerten werd alvast een nieuwe datum gevonden. Onze programmatie is druk in de weer met het zoeken naar een nieuwe datum voor dit concert. Een overzicht van de reeds verplaatste concerten vind je hier.

--

Naar aanleiding van Covid-19 werd de volledige tournée van Pokey LaFarge afgelast, en dus ook het concert eind april in De Roma. De locatie van het concert wordt verplaatst van Antwerpen naar Leuven. Meer info over tickets volgt.

--

Het is nooit wat voor Pokey LaFarge geweest om zich tot één genre te beperken. De songwriter uit Illinois reist al jaren de wereld rond, en zijn songs zijn een verzameling van wat hij op z’n vele omzwervingen tegenkomt. Een goeie snuif jazz, een streep bluesy bluegrass en een dosis ragtime duiken complexloos de blender in met chanson, cumbia, swing en wals. Het enige wat telt voor Pokey LaFarge is echtheid. Alles wat hij maakt komt recht uit het hart, van de doorleefde, intelligente teksten tot de onweerstaanbare groove in de muziek.

Pokeys onnavolgbare muzikale talent leverde hem een hoop devote fans op bij pers én publiek, zowel in Europa als de VS. White Stripes frontmans Jack White ontdekte Pokey LaFarge al vroeg en tekende hem prompt op zijn eigen label Third Man Records. Pokey LaFarge is een artiest die constant blijft evolueren, met als voorlopige hoogtepunt het bejubelde 'Manic Revelations' uit 2017.